Psykologi, Lasten ja nuorten talo - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lappeenrannan ja Imatran Lasten ja nuorten talot kokoavat saman katon alle Eksoten perhepalveluiden lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskenteleviä. Haemme Kehityksellisiin palveluihin Lappeenrannan toimipisteeseen vakinaista psykologia.

Psykologin työnkuva painottuu alle kouluikäisten lasten kehityksellisten vaikeuksien kartoittamiseen, lapsen tietotaidollisen suoriutumisen ja oppimisvalmiuksien tutkimiseen sekä tarvittavien tukitoimien suunnittelemiseen yhteistyössä lapsen lähiympäristön kanssa. Psykologit toimivat tiiviisti osana moniammatillista työryhmää, johon kuuluvat lääkärit, toiminta-, fysio- ja puheterapeutit sekä perheohjaajat. Hakijan osaamisen ja kiinnostuneisuuden perusteella työnkuvaa on mahdollista laajentaa yksilökuntoutukseen ja ryhmien vetämiseen. Työryhmässä saat vahvan tuen muilta psykologeilta ja lisäksi järjestämme neuropsykologian erikoispsykologin työnohjauksen.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys.
Palkkaus paikallisen sopimuksen mukaan, muut työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ja ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx.

Tehtävä täytetään 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat ylilääkäri Kaisa Kivistö, puh. 040 351 6075, kaisa kivistö@eksote.fi ja toimintayksikön esimies/psykologi Hennariikka Nurminen, puh. 040 651 3072, hennariikka.nurminen@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Osoite: Kasarmikatu 7, 53900 Lappeenranta

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.

Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka