test

Psykologi, Lastenpsykiatria, KYS

Hakuaika päättyy  10.2.2023 15:00

Hei sinä psykologi, jolla on osaamista ja motivaatiota työskennellä lastenpsykiatrian kentällä!

Etsimme psykologia Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan, lastenpsykiatrian klinikkaan, sijoituspaikkana lastenpsykiatrian tutkimus- ja hoito-osasto.
Sijaisuus on ajalle 13.2 - 23.7.23.

Lastenpsykiatrian klinikka järjestää erikoissairaanhoidon palveluja Pohjois-Savon alueella sekä osastotutkimuksen ja osastohoidon palveluja Itä-Suomen ja Keski-Suomen alueella. Lastenpsykiatrian tutkimus- ja hoito-osasto tarjoaa lastenpsykiatrista osastohoitoa alle 14-vuotiaille lapsille. Tutkimus- ja hoito-osaston tavoite on selvittää, mistä lapsen oireilu ja ongelmat johtuvat ja miten lasta sekä perhettä voidaan auttaa. Lapsen psyykkistä vointia ja toimintakykyä sekä perheen tilannetta arvioidaan moniammatillisena yhteistyönä hoitajien, lääkäreiden, psykologin, toimintaterapeutin ja sosiaalityöntekijän kanssa.

Psykologin työnkuvaan osastolla kuuluu psykologin yksilökäyntejä ja -tutkimuksia sekä laaja-alaista perhe- ja verkostotyötä työryhmän jäsenenä. Työnkuva mahdollistaa omien ammatillisten erityisosaamisalueiden käytön osana perustehtävää. Työ on vaihtelevaa ja hoitoprosessit ovat yksilöllisiä, lapsen ja perheen tarpeista lähteviä.

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Psykologeilla on käytössä kolmiportainen työn vaativuuden huomioiva palkkaus, alkaen 3807,85 €/kk. Muutoin palkkaus toteutuu KVTES:n mukaisesti. Työkokemuslisää 5 vuoden vastaavasta palvelusta maksetaan 3 % ja 10 vuoden vastaavasta palvelusta 8 %.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin tutkinto. Toivomme sinulta kokemusta lastenpsykiatrisesta työstä. Psykoterapiakoulutus tai erikoispsykologin koulutus katsotaan eduksi.

Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (laki 504/2002). Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt kuvaus itsestäsi sekä osaamisestasi sähköisesti, oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat psykologi Kirsi Kinnunen, puh. 044 717 5490 sekä osastonylilääkäri Anita Puustjärvi, puh. 044 717 2435. Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan