Psykologi, lastenpsykiatrian poliklinikka - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tule mukaan Satapsykiatrian iloisten ja asiantuntevien psykologien joukkoon! Haemme psykologia Poriin lastenpsykiatrian poliklinikalle!

Satapsykiatrian tiiviin ja asiantuntevan psykologiyhteisön muodostaa tällä hetkellä 35 psykologia. Tarjoamme kokeneelle psykologille monipuolisen mahdollisuuden lastenpsykiatriseen avohoitotyöhön tai nuoremmalle psykologille hienon mahdollisuuden kehittyä lastenpsykiatrisen työn asiantuntijaksi!

Satapsykiatrian lastenpsykiatrian yksikkö muodostuu Porin keskustassa sijaitsevasta lastenpsykiatrian poliklinikasta sekä Satasairaalan yhteydessä olevasta lastenpsykiatrian vuodeosastosta, päiväosastosta ja perheosastosta. Lastenpsykiatrian poliklinikka on kehittyvä moniammatillinen työyhteisö, jossa psykologien lisäksi työskentelee lääkäreitä, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijä, toimintaterapeutti ja kuvataideterapeutti. Lastenpsykiatrian poliklinikka vastaa Satakunnan alueen alle 13-vuotiaiden lasten psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta. Potilaiden hoito on yksilölliseen hoitosuunnitelmaan perustuvaa ja perhekeskeinen työote sekä verkostotyö korostuvat lasten kanssa työskentelyssä. Lastenpsykiatrian poliklinikan toiminta jakautuu työryhmiin, joita ovat neuropsykiatrinen työryhmä, yleislastenpsykiatrinen työryhmä, pikkulapsityöryhmä ja sijoitettujen lasten työryhmä. Psykologi toimii oman alansa asiantuntijana osana moniammatillista työryhmää toteuttaen potilaiden hoitoa sekä tekemällä psykologisia tutkimuksia painottuen sosioemotionaalisiin/tunne-elämän tutkimuksiin.

Suhtaudumme myönteisesti oman asiantuntijuuden kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö ja arvostamme uusia ideoita lastenpsykiatrisessa hoidossa. Tarjoamme myös vahvan kollegiaalisen tuen psykologille.

Edellytyksenä toimeen on laillistetun psykologin pätevyys.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan perustuen kuntayhtymässä tehtyyn työn vaativuuden arviointiin. Työnhakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Juha Marila 044 707 4450, vt. johtava psykologi, juha.marila@satasairaala.fi
Auli Laakso-Santavirta, lastenpsykiatrian ylilääkäri, p. 044 707 6855, auli.laakso-santavirta@satasairaala.fi

Psykiatrisen hoidon vastuualue, Lastenpsykiatria, Lastenpsykiatrian poliklinikka
Osoite: Itäpuisto, 28100 Pori

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat