Skip to main content
test
Psykologi (lastenpsykiatrian vastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee kahta (2) psykologia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin lastenpsykiatrian vastaanotolle 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lastenpsykiatrian vastaanoton tutkimus- ja hoitotiimi tarjoaa palveluja 6-12-vuotialle lapsille ja heidän perheilleen. Tutkimuksen ja hoidon aloittaminen edellyttää aina lääkärin lähetteen. Tiimin toimintaan sisältyvät laaja-alaiset psykologiset tutkimukset, yksilö- ja perheterapia, vanhemmuuden tutkiminen, jolloin lapsella ja vanhemmilla on nimetty työntekijä ja sovitut viikoittaiset tapaamiset. Tutkimus ja hoito sisältävät myös aktiivista työskentelyä verkostojen kanssa lapsen ja perheen normaalissa ympäristössä. Tiimin työntekijöitä ovat psykologit, sairaanhoitajat, sosiaalityöntekijät, toimintaterapeutti ja lastenpsykiatrian erikoislääkärit.

Lastenpsykiatrian vastaanotolla psykologi työskentelee osana moniammatillista tutkimus- ja hoitotiimiä. Psykologin tehtäviin kuuluvat erilaiset käyttäytymiseen ja tunne-elämään liittyvät tutkimukset. Tutkimusten lisäksi psykologin työhön sisältyy hoitosuhdetyöskentelyä ja terapeuttinen osaaminen katsotaan eduksi. Psykologi työskentelee usein työparina sosiaalityöntekijän tai sairaanhoitajan kanssa, jolloin he yhdessä kartoittavat lapsen oireet, psyykkisen tilanteen, aiemmat tutkimukset ja perheen vuorovaikutuksen yhdessä lapsen ja vanhempien kanssa. Tutkimuksen suunnittelussa ja toteutuksessa sekä lapsen hoitosuunnitelman edetessä hyödynnetään lapsen verkostoja sekä tehdään havainnointeja koulussa ja lapsen luonnollisessa ympäristössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen psykologin kelpoisuus ja laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Eduksi luetaan Ad- ja ados- tutkimusosaaminen sekä terapiaosaaminen.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan määräaikaista rerkrytointilisää 31.12.2022 saakka.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja psykologin työn työnohjauksen avulla. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä Perhetalon uusissa tiloissa. Psykologina saat kollegoiden ja johtavan psykologin tuen perehtyessäsi työtehtäviin, joten tehtävä sopii niin vastavalmistuneelle kuin kokeneellekin. Työaikasi on joustava ja siihen sisältyy etätyön mahdollisuus. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhepalvelujen päällikkö Johanna Puhakka, puh. 040 359 8151, johanna.puhakka@essote.fi (25.7-22.8.) ja lastenpsykiatrian esimies Päivi Vesanen, puh. 040 359 7203, paivi.vesanen@essote.fi (23.-25.8.)
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat