Psykologi - Lohjan kaupunki

Haemme Perhekeskus Purjeessa sijaitsevan perheneuvolan kymmenen hengen työryhmään innostunutta ja kehittämismyönteistä psykologia vakinaiseen työsuhteeseen..

Painopiste työskentelyssä on alakouluikäisten lasten ja heidän perheidensä kanssa tehtävässä työssä. Psykologilla on käytössään oma työhuone.

Perheneuvolassa sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn sekä parityöhön tiimin perheneuvojien ja muiden psykologien kanssa. Työn tukena on konsultoivan lastenpsykiatrin palvelu sekä työnohjaus. Lisäksi työntekijöillä on mahdollisuus osallistua työhön liittyvään täydennyskoulutukseen. Yhteistyökumppaneiksi saat monialaisen perhekeskuksen sekä lapsiperheiden sosiaalityön muita ammattiryhmiä.

Psykologin työssä pääset tukemaan perheenjäsenten vuorovaikutuksen kehittymistä myönteiseksi sekä auttamaan lasten vanhempia löytämään selviytymiskeinoja lasten tunne-elämään ja kasvatukseen liittyvissä huolissa. Lapsen tutkimisessa käytät tarvittaessa psykologisia yksilötutkimuksia. Psykologin työssä pääset auttamaan perheitä erilaisissa trauma- ja kriisitilanteissa sekä vanhemmuuteen, parisuhteeseen ja eroon liittyvissä vaikeuksissa. Psykologina työskentelet kasvatus- ja perheneuvonnan asiantuntijana monialaisessa verkostoyhteistyössä.

Eduksesi katsotaan kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai muu lasten sekä perheiden kanssa tehtävään työhön liittyvä täydennyskoulutus.

Lohjan perheneuvola sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Espoosta. Psykologeilla on mahdollisuus käyttää työmatkaetuna Helsingistä Lohjalle kulkevaa maksutonta HUS-bussiyhteyttä.

Kelpoisuusehto: Valviran laillistama psykologin pätevyys.

Palkka 3736,03€/kk, määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut toteutetaan joustavasti hakijalle sopivana ajankohtana joko Perhekeskus Purjeessa tai Teamsin välityksellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Johtava perheneuvoja Jaana Tuomi-Karén, p. 044 374 3088, jaana.tuomi-karen@lohja.fi Tavoitettavissa puhelimitse parhaiten 26.10. klo 14-15, 27.10. klo 8:30 - 9:30.
Perhekeskuksen päällikkö Eija Tommila p. 044 374 0006, eija.tommila@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 29.10.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-333-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Perheneuvola
Osoite: Mäntynummenkuja 7 A, 08500 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat