Psykologi - Lohjan kaupunki

Haemme innostunutta ja kehittämismyönteistä psykologia Lohjan perheneuvolaan alle kouluikäisten lasten ja vauvaperheiden tiimiin vakinaiseen työsuhteeseen..

Perheneuvola sijaitsee monialaisessa Perhekeskus Purjeessa. Psykologilla on käytössään oma työhuone, jonka yhteydessä on erillinen peili-ikkunalla varustettu huone MIM-vuorovaikutushavainnointia sekä Theraplayta varten.

Perheneuvolassa sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn sekä parityöhön pikkulapsitiimin perheneuvojan tai neuvolapsykologin kanssa.Työn tukena on konsultoivan lastenpsykiatrin palvelu sekä työnohjaus. Yhteistyökumppaneiksi saat monialaisen perhekeskuksen ja lapsiperheiden sosiaalityön muita ammattiryhmiä.

Psykologina toimit kasvatus- ja perheneuvonnan asiantuntijana yhteistyössä perheneuvojien ja muiden psykologien kanssa. Työn tukena on konsultoiva lastenpsykiatri sekä työnohjaus. Työssäsi tuet perheenjäsenten vuorovaikutusta ja autat vanhempia löytämään ratkaisuja lasten tunne-elämän haasteisiin. Tarvittaessa käytät lapsen tutkimisessa psykologisia yksilötutkimuksia.Työssä keskeistä on vanhempien tukeminen vanhemmuuteen, parisuhteeseen tai eroon liittyvissä vaikeuksissa. Psykologina työskentelet myös perheiden trauma- ja kriisitilanteissa sekä autat lapsia tukiterapian keinoin. Valittavalle psykologille perheneuvola mahdollistaa Theraplay koulutuksen täydennyskoulutuksena.

Perhekeskus Purjeessa tehdään tiivistä yhteistyötä neuvolapsykologin, Lasten tutkimus- ja kuntoutusyksikön (lastenneurologi, neuropsykologi sekä puhe-, toiminta- ja fysioterapeutit), ehkäisevän perhetyön ja kotipalvelun sekä varhaiskasvatuksen kanssa.

Eduksesi katsotaan kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai muu perehtyneisyys pienten lasten ja vauvojen sekä perheiden kanssa tehtävään työhön.

Lohjan perheneuvola sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Espoosta. Psykologeilla on mahdollisuus käyttää työmatkaetuna Helsingistä Lohjalle kulkevaa maksutonta HUS-bussiyhteyttä.

Kelpoisuusehto: Valviran laillistama psykologin pätevyys.

Palkka 3736,03€/kk, määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut toteutetaan joustavasti hakijalle sopivana ajankohtana joko Perhekeskus Purjeessa tai Teamsin välityksellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Johtava perheneuvoja Jaana Tuomi-Karén, p. 044 374 3088, jaana.tuomi-karen@lohja.fi Tavoitettavissa puhelimitse parhaiten 26.10. klo 14-15, 27.10. klo 8:30 - 9:30.
Perhekeskuksen päällikkö Eija Tommila p. 044 374 0006, eija.tommila@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 29.10.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-334-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Perheneuvola
Osoite: Mäntynummenkuja 7 A, 08500 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat