Psykologi (mielenterveys- ja päihdevastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Psykologi (mielenterveys- ja päihdevastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee mielenterveys- ja päihdevastaanotolle psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 29.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mielenterveys- ja päihdevastaanotto tarjoaa mielenterveys- ja päihdeavohoitoa 18 vuotta täyttäneille potilaille. Toiminta on osa Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sosiaali- ja terveyspalveluja. Uudet asiakkaat otetaan tutkimuksiin ja hoitoon lähetteiden perusteella. Vastaanottokäynnit ovat maksuttomia. Toiminta koostuu tutkimuksista, terapia- ja työkykyarvioinneista, psykoterapiasta ja hoitosuhdetyöstä, pari- ja perheterapiasta, työnohjauksista ja konsultaatioista sekä monipuolisesta yhteistyöstä muiden tahojen kanssa.

Psykologin tehtävänä ovat vastaanottotyö, psykoedukaatio, psykologiset tutkimukset ja lausunnot sekä palautteen antaminen potilaille, perheille ja yhteistyötahoille. Psykologi tekee antaa tukea myös omaisille ja neuvottelee eri palvelujärjestelmissä toimivien kanssa. Työhön sisältyy lisäksi mahdollisuus vetää potilasryhmiä, jatkohoidon suunnittelua ja osallistumista toiminnan kehittämiseen. Työskentely tapahtuu moniammatillisessa työryhmässä. Osa psykologin työtehtävistä tapahtuu neuropsykiatristen asiakkaiden parissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi luetaan työkokemus psykologin työstä.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Valitun tulee pyynnöstä esittää laissa lasten kanssa työskentelevien henkilöiden rikostaustan selvittämiseksi vaadittava ote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Palvelupäällikkö Sirpa Laamanen puh. 044 351 4171 ja esimies Reetta Koponen puh. 040 359 6870. Sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Setrikatu 2, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan