test
Psykologi (mielenterveys- ja päihdevastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee kahta (2) psykologia mielenterveys- ja päihdevastaanotolle toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mielenterveys- ja päihdevastaanotto tarjoaa mielenterveyspalveluita 18-vuotta täyttäneille potilaille. Toiminta on osa Essoten sosiaali-ja terveyspalveluja. Uudet asiakkaat otetaan tutkimuksiin ja hoitoon lähetteiden perusteella. Erikoissairaanhoidon työryhmään kuuluu viisi psykologia.

Molemmilla psykologeilla on oma tehtävänkuvansa. Toisen avoimen psykologin tehtävän toimenkuvassa painottuvat psykologiset tutkimukset liittyen oppimiseen, persoonaan ja työkykyyn. Työhön sisältyy myös psykologisia hoitointerventioita asiakkaiden toimintakyvyn ja elämänlaadun kohentamiseksi, moniammatillista jatkohoidon suunnittelua sekä työtä omaisten ja verkostojen kanssa.

Toisen haussa olevan psykologin työ sijoittuu perusterveydenhuollon tiimiin, jossa psykologi työskentelee yhdessä lääkärien, sairaanhoitajien ja kuntoutusohjaajan kanssa. Psykologi tekee myös yhteistyötä erikoissairaanhoidon psykologien kanssa. Monipuolisessa työnkuvassa pääsee osallistumaan hoidon suunnitteluun, tekemään psykologisia interventioita, konsultaatioita sekä psykologin tutkimuksia, jotka lukeutuvat erikoissairaanhoidon puolelle.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn ja kehittyvän, mukavan työympäristön. Kaikille psykologeille on tarjolla perehdytys, psykologien kollegiaalinen tuki ja työnohjaus. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyön tekemiseen. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan tehtävään voidaan ottaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen opintojen loppuvaiheessa oleva psykologian opiskelija. Eduksi luetaan työkokemus psykologin työstä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3747,41 euroa/kk.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Sirpa Laamanen, puh. 044 351 4171, sirpa.laamanen@essote.fi tai psykologi Mari Pantzar puh. 040 656 7233, mari.pantzar@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Setrikatu 2, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat