Skip to main content
test
Psykologi (mielenterveys- ja päihdevastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mielenterveys- ja päihdevastaanotolle 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mielenterveys- ja päihdevastaanotto tarjoaa mielenterveyspalveluita 18 vuotta täyttäneille potilaille. Toiminta on osa Essoten sosiaali-ja terveyspalveluja. Uudet asiakkaat otetaan tutkimuksiin ja hoitoon lähetteiden perusteella. Psykologin työ sijoittuu erikoissairaanhoidon tiimiin.

Etsimme neuropsykologisesti orientoitunutta psykologia. Toimenkuvaan kuuluu pääasiallisesti kuntoutustyö neuropsykiatristen potilaiden parissa osana erikoissairaanhoitoa. Saman potilasryhmän kanssa työskentelee myös toinen psykologi. Työ pitää sisällään myös neuropsykologisten tutkimusten toteuttamista ja tehtävä on neuropsykologin erikoistumiskoulutukseen soveltuvaa työkokemusta. Psykologilla on käytettävissä työnohjaus sekä mahdollisuus etätyön tekemiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen psykologin kelpoisuus ja laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Eduksi katsotaan perehtyneisyys neuropsykologian alalta.

Tehtäväkohtainen palkka on 3973,10 euroa/kk sekä lisäksi maksetaan 10 % rekrytointilisää määräaikaisesti 31.12.2022 saakka.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Psykologi Iida Kaipainen, puh. 040 656 7230, iida.kaipainen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Setrikatu 2, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat