Skip to main content
test
Psykologi (Mielenterveys- ja päihdevastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee kolmea (3) psykologia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin mielenterveys- ja päihdevastaanotolle 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mielenterveys- ja päihdevastaanotto tarjoaa mielenterveyspalveluita 18 vuotta täyttäneille potilaille. Uudet asiakkaat otetaan tutkimuksiin ja hoitoon lähetteiden perusteella. Psykologin työ sijoittuu erikoissairaanhoidon tiimiin.

Psykologin monipiolinen tehtävänkuva muodostuu psykologisista tutkimuksista ja interventioista, hoitosuhdetyöskentelystä sekä moniammatillisen hoidon suunnittelusta ja konsultaatioista. Psykologin tehtäväkuvaan on mahdollista vaikuttaa oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, kehittyvän ja mukavan työympäristön sekä hyvän kollegiaalisen tuen. Psykologilla on käytettävissä työnohjaus sekä mahdollisuus etätyön tekemiseen.

Työnantajana tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme työntekijöidemme hyvinvoinnista huolta kattavan työterveyshuollon avulla ja tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla ePassi-edun liikuntaan sekä kulttuuriharrastuksiin, lisäksi meillä on sähköpyörä työsuhde-etu.

Tehtäväkohtainen palkka on 3822,37 e/kk.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen psykologin kelpoisuus ja laillistus. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan tehtävään ottaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen opintojen loppuvaiheessa oleva psykologian opiskelija.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa psykologi Mari Pantzar puh. 040 656 7233 tai psykologi Juhana Kirsi puh. 050 351 3236, sähköposti: etunimi.sukunimi@essote.fi.
Lisätietoja hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä antaa ohjelman pääkäyttäjä Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Työllistämme yli 3500 ammattilaista.


Osoite: Setrikatu 2, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat