test

Psykologi, Mielialahäiriöt, avohoito

Hakuaika päättyy  7.2.2023 14:00

Varsinais-Suomen hyvinvointialueella mielialahäiriöiden palvelualueella on haettavana psykologin sijaisuus ajalla 22.3. - 31.12.2023.

Psykologin työpanos sijoittuu kahtena päivänä viikossa Halikon sairaalan mielialahäiriöiden osastolla M2 ja kolmena päivänä viikossa avohoitoon. Psykologin tehtäviin kuuluu psykologisten tutkimusten lisäksi osallistuminen potilaiden hoitoon osana moniammatillista tiimiä. Hoitoa toteutetaan sovittujen linjausten mukaisesti yksilö- ja ryhmämuotoisina hoitoina. Avohoidon työpiste sijaitsee joko Salossa, Loimaalla tai Turussa ja tämän voi tehtävään valittu valita itse.

Tarjoamme monipuolisen ja mukavan työyhteisön sekä hyvät mahdollisuudet työnohjaukseen ja koulutukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus.

Tehtävän hyvä hoitaminen vaatii joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus psykiatrian erikoissairaanhoidosta, mielialahäiriöiden hoidossa käytettävien psykososiaalisten menetelmien osaaminen ja psykoterapiaosaaminen.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Palvelualuejohtaja Monika Meimer, puh. 050 593 6454 tai monika.meimer@varha.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella VSHVA, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan