Psykologi, Neurologian poliklinikka ja akuuttiosasto

Hakuaika päättyy  12.8.2024 14:00

Tervetuloa tekemään psykologin työtä erityistasolle! Haemme neuropsykologiaan perehtynyttä psykologia sijaisuuteen Psykologiyksikköön ajalle 12.8.2024 - 23.12.2024.

Tervetuloa tekemään psykologin työtä erityistasolle! Haemme neuropsykologiaan perehtynyttä psykologia sijaisuuteen Psykologiyksikköön ajalle 12.8.2024 - 23.12.2024. Työskentelypisteenä on Seinäjoen keskussairaalan neurologian poliklinikka ja neurologian akuuttiosasto. Neurologian poliklinikalla työskentely painottuu neuropsykologisiin arviointeihin aikuisille ja työhön sisältyy myös polikliinista neuropsykologista yksilökuntoutusta. Neurologian akuuttiosastolla työhön sisältyvät akuuttien aivotapahtumien jälkeiset arvioinnit ja moniammatillinen tiimityö.

Kotipesänäsi toimii Psykologiyksikkö, joissa yhdistyvät kokemus, innostuneisuus ja kollegoiden tuki. Vahvuutemme on työyhteisön ammatillinen osaaminen ja sen jakaminen. Tapaamme viikoittain kokouksissa ja työnohjauksessa ja myös vapaamuotoisemmin. Meillä panostetaan perehdytykseen ja kollegoiden tukemiseen. Uudet työntekijät perehtyvät työtehtäviin kokeneemman mentorin kanssa yhdessä. Esihenkilönäsi toimii psykologi. Työnantaja kannustaa koulutukseen sekä työnohjaukseen ja meillä on käytössä henkilökohtainen koulutus ja - työnohjausbudjetti. Myös ryhmätyönohjausta on saatavilla. Työajat ovat joustavat ja osittaiseen etätyöhön on mahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti ja ja psykologien palkkausta koskevan paikallisen sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen määräaikaisen sijaisuuden vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Johtava psykologi, Maria Heikkilä

Puh. 050 474 3339

maria.heikkila@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan