Psykologi, neuropsykiatrian poliklinikka - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme PSYKOLOGIA vakituiseen työsuhteeseen neuropsykiatrian poliklinikalle Lahteen. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Päijät-Hämeen keskussairaalassa.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa lasten ja nuorten neuropsykiatriset tutkimukset ja selvitykset sekä heidän hoitonsa ja kuntoutuksensa suunnitteluun osallistuminen moniammatillisessa työryhmässä. Lisäksi työnkuvaan voi sisällyttää konsultaatioita, kouluttamista, psykoterapia-arvioita ja lyhyitä fokusoituja hoitoja oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Olet myös aktiivisesti mukana neuropsykiatrian poliklinikan toiminnan kehittämisessä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle kivan työyhteisön, hyvät työtilat sekä moniammatillisen tiimin, jossa toimii myös toinen psykologi ja tietysti muiden kollegoiden ja ammatillisen esimiehen tuen. Mahdollisuudet työnohjaukseen ja jatkokoulutukseen ovat hyvät. Työkokemuksellasi ja koulutuksellasi voit vaikuttaa merkittävästi palkkaukseesi.

Odotamme vuorostaan sinulta aktiivista ja innostunutta asennetta työhösi, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja moniammatillista työskentelyotetta. Lisäksi arvostamme keskeisten neuropsykiatristen arviointi- ja tutkimusmenetelmien tuntemusta. ADOS-tutkimusten osaaminen katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista psykologin pätevyyttä. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Kiinnostuitko? Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan
  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Psykososiaaliset palvelut, Mielialahäiriöpalvelut, Psykiatrian poliklinikka 1
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • PHHYKY-13-121-21
  • 1.6.2021
  • Soveltuva KVTES
  • 21.4.2021 - 11.5.2021 23:59
  • PsykologitTerveydenhuoltoalaLahtiPäijät-Häme

Yhteystietomme

Johtava psykologi Marja-Leena Meronen
puh. 044 780 2287

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Psykososiaaliset palvelut, Mielialahäiriöpalvelut, Psykiatrian poliklinikka 1

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat