Skip to main content
test
Psykologi Nortamon perhekeskukseen - Rauman kaupunki

HAEMME PSYKOLOGIA KASVATUS- JA PERHENEUVONTAAN

Haemme Raumalle Nortamon Perhekeskukseen vakituista psykologia kasvatus- ja perheneuvontaan. Kasvatus- ja perheneuvonta on Sosiaalihuoltolain mukaista palvelua, joten perheneuvonnan psykologi on osa perhekeskuksen lapsiperheiden sosiaalipalvelujen tiimiä.

Psykologi toimii kasvatus- ja perheneuvonnassa neuvola- ja kouluikäisen lapsen psykososiaalisen hyvinvoinnin asiantuntijana, jonka tehtäviin kuuluu asiakkaan hyvinvoinnin, yksilöllisen kasvun ja myönteisen kehityksen edistäminen, vanhemmuuden tukeminen, perhesuhteiden vahvistaminen sekä lapsiperheiden neuvonta erilaisissa elämäntilanteissa. Psykologi työskentelee asiakkaiden kanssa itsenäisesti sekä sosiaalityöntekijän tai muiden perhekeskuksen työntekijöiden työparina.

Kasvatus- ja perheneuvontaa kehitetään osana perhekeskuksen palvelukokonaisuutta, joten toimintamalleihin ja tehtävänkuvaan pystyy myös itse vaikuttamaan. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys ja katsomme eduksi ammatillisen peruskoulutuksen lisäksi erilaiset terapia- ja muut työtä tukevat koulutukset. Odotamme psykologilta kehittämismyönteisyyttä sekä tarvittaessa tarjoamme lisäkoulutusmahdollisuuksia. Myös työnohjaus mahdollisuus on olemassa. Olemme saaneet perheystävällisen työpaikan diplomin, minkä myötä on mahdollista mm. vaikuttaa omiin työaikoihin ja myös etätyöpäiviä on mahdollista tehdä.

Arvostamme kokemusta kasvatus- ja perheneuvolatyöstä, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa, englanninkielen taitoa sekä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Kelpoisuuden osoittama psykologin tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Koeaika on 6kk.

Tehtäväkohtainen palkka on 4010,52e/kk.

Toimita hakemuksesi ensisijaisesti sähköisesti 6.6.2022 klo 15 mennessä.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/
https://www.rauma.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/lapset-nuoret-perheet/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Nortamon Perhekeskuksen päällikkö Anna Kuromaa, p.044 403 2619 tai sähköpostitse anna.kuromaa@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyspalvelut, Nortamon Perhekeskus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.


Osoite: Nortamonkatu 30, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat