test

Psykologi, nuorisopsykiatria Mikkeli

Hakuaika päättyy  31.5.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen nuorten mielenterveyspalveluihin ja nuorisopsykiatrian vastaanotolle Mikkeliin 12.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Psykologin tehtävä on sekä erikoissairaanhoidossa että Välkkäri-työryhmässä, jotka toimivat samoissa tiloissa uudessa Mielen ja kuntoutuksen talossa. Tehtävänkuvaan sisältyy 40-60% työajasta psykologisten tutkimusten tekemistä erikoissairaanhoidon puolella. Tehtävänkuva Välkkäri-työryhmässä pitää sisällään hoitosuhdetyöskentelyä nuorten ja heidän perheidensä kohtaamista sekä oman ammatillisen asiantuntijuuden tuomisen moniammatillisen perusterveydenhuollon mielenterveystyön tiimiin.

Tarjoamme sinulle uudet modernit tilat sekä mahdollisuuden tehdä työtä mukavassa ja ammattitaitoisessa nuorisopsykiatrian työryhmässä. Käytössäsi on koordinoivan pyskologin ja kolmen nuorisopsykiatrian psykologin kollegiaalinen tuki. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Työntekijän on halutessaan mahdollista kehittää psykologin tehtäväkuvaa Välkkäri-työryhmässä.

Uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässään vähintään 6 kuukautta, maksetaan kertaluonteinen rekrytointipalkkio 1500 euroa.

Mahdollistamme pääsyn koulutuksiin sekä kehittämis- sekä kehittymismahdollisuuksia. Tehtävänkuvan painotuksissa voidaan huomioida osaamisalueitasi ja toiveitasi. Saatavilla on yksilö- perhe-ja yhteisötyönohjausta. Etätyötä on mahdollista tehdä Etelä-Savon hyvinvointialueen ohjeistuksen mukaan.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, laillistettu psykologi. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan ottaa määräaikaiseesti opintojen loppuvaiheessa oleva psykologian opiskelija. Eduksi katsotaan aiempi kokemus nuorisopsykiatrialta.

Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa koordinoiva psykologi Juhana Kirsi, puh. 050 351 3236, Juhana.Kirsi@etelasavonha.fi tai palveluesimies Eeva Knaappila, puh. 044 351 4352, Eeva.Knaappila@etelasavonha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan