Psykologi, nuorisopsykiatria - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tule psykologiksi Satapsykiatrian Porin nuorisopsykiatrian poliklinikalle.

Satapsykiatrian tiiviin ja asiantuntevan psykologiyhteisön muodostaa tällä hetkellä 35 psykologia. Tarjoamme kokeneelle psykologille monipuolisen mahdollisuuden nuorisopsykiatriseen avohoitotyöhön tai nuoremmalle psykologille hienon mahdollisuuden kehittyä nuorisopsykiatrisen työn asiantuntijaksi!

Porin nuorisopsykiatrian poliklinikka on dynaaminen ja kehittyvä moniammatillinen työyhteisö, jossa neljän psykologin lisäksi työskentelee lääkäreitä, sairaanhoitajia ja sosiaalityöntekijä. Potilaiden hoito on yksilölliseen hoitosuunnitelmaan perustuvaa ja potilaat ovat iältään 13-22-vuotiaita. Poliklinikalla on perhekeskeinen työote. Psykologi toimii oman alansa asiantuntijana osana moniammatillista työryhmää toteuttaen potilaiden hoitoa sekä tekemällä psykologisia tutkimuksia. Psykologin työnkuva on mielenkiintoinen yhdistelmä terapeuttista ja tutkimuksellista työtä. Psykologit ovat nuorisopsykiatrian poliklinikalla jakautuneet työryhmiin, joita ovat neuropsykiatrinen työryhmä, akuuttityöryhmä ja yleisnuorisopsykiatrinen työryhmä.

Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö ja arvostamme uusia ideoita psykiatrisessa avohoidossa. Tarjoamme myös vahvan kollegiaalisen tuen psykologille. Työnohjausta järjestämme sekä yksilöllisesti että työryhmille, sisäisestija tarvittaessa ulkoisen työnohjaajan kanssa.

Edellytyksenä toimeen on laillistetun psykologin pätevyys. Kelpoisuuden osoittavat todistukset on oltava esitettävissä ja ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä ennen valintaa. Valituksi tulleen on ennen työn aloittamista esitettävä rikostaustaote.

Palkkaus on kolmiportainen, alkaen 3508 EUR/kk ja osaamisen mukaan nousten tällä hetkellä 3927 EUR/kk asti. Kunnallisten kokemuslisien lisäksi maksetaan henkilökohtaisia lisiä erityisosaamisen perusteella. Työssä on mahdollisuus etätyöhön sopimuksen mukaan. Myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juha Marila, vt. johtava psykologi,
p. 044 707 4450
juha.marila@satasairaala.fi

Lisätietoja

Psykiatrisen hoidon toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Itäpuisto 11 B, 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat