Skip to main content
test
Psykologi (Nuorisopsykiatrian pkl/Riihimäki) - Kanta-Hämeen keskussairaala

Etsimme psykologia vakituiseen työsuhteeseen nuorisopsykiatrian poliklinikalle Riihimäelle! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu nuorten tapaamiset ja arvioinnit, psykologisten tutkimusten teko, nuorten hoito, työryhmätyöskentely moniammatillisessa työryhmässä sekä ryhmien vetäminen.

Nuorisopsykiatrian yksikössä pääset työskentelemään moniammatillisessa tiimissämme, johon kuuluu lääkäri, sairaanhoitajia, toimintaterapeutti ja sosiaalityöntekijä. Riihimäellä työskentelee psykologeja sekä nuoriso- että aikuispsykiatrian poliklinikoilla. Teemme tiiviistä yhteistyötä Hämeenlinnan kollegoiden kanssa.

Eduksesi katsomme kokemuksen nuorisopsykiatriasta ja erikoissairaanhoidossa toimimisesta, psykoterapia- tai neuropsykologikoulutuksen ja kokemuksen hoidollisten ryhmien vetämisestä. Edellytämme laillistetun psykologin pätevyyttä.

Kanta-Hämeen keskussairaala on koulutusmyönteinen organisaatio ja meillä Sinulla on hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Arvostamme ja tuemme tehtävään sopivaa koulutusta sekä työnohjausta. Tarjoammekin mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän ammattitaitoisessa moniammatillisessa tiimissä!

Uskomme, että viihdyt meillä töissä, joten maksamme tämän haun kautta vakituiseen työsuhteeseen rekrytoidulle laillistetulle psykologille 1000 € rekrytointipalkkion.

Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Sairaalan alueella on ilmainen pysäköinti.

Meillä pääset työskentelemään osana asiantuntevaa joukkoamme, joka tekee työtään täydellä sydämellä tuottaen erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Olemme matkalla kohti hyvinvointialuetta ja vahvistamme psykologista osaamista sairaalassamme Riihimäellä sekä Hämeenlinnassa nuoriso- ja aikuispsykiatrian poliklinikoilla. Kuulemme Sinusta ja ajatuksistasi siis mielellämme sekä halutessasi huomioimme hakemuksesi täyttäessämme muita mahdollisia avoimia psykologin työpaikkojamme.

Edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksen siis mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus paikallisen TVA:n mukaan, muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaan työntekijällä tulee olla joko rokotusten tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja Covid-19-tautia vastaan.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
https://www.khshp.fi/rekry/psykologit/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava psykologi Andres Kaera andres.kaera@khshp.fi tai 045 7731 1984

Lisätietoja

Nuorisopsykiatrian poliklinikka, Riihimäki

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

1.1.2023 henkilökuntamme siirtyy uuden hyvinvointialueen organisaatioon ja hyvinvointialueen henkilöstöetuudet päätetään kuluvan vuoden aikana. Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy noin 6 700 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä organisaatioista.


Osoite: Kontiontie 77, 11120 Riihimäki
Kanta-Hämeen keskussairaala - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat