Psykologi Nuorisopsykiatrian poliklinikka, Lappeenranta

Hakuaika päättyy  21.6.2024 23:59

Olisitko sie yksi meistä - osa meidän tiimiä? Tule meille psykologiksi Nuorisopsykiatrian poliklinikalle.

Haemme psykologia 1.8.2024 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Poliklinikka sijaitsee Lappeenrannassa Lasten ja nuorten talossa.

Psykologin työ Nuorisopsykiatrian poliklinikalla on monipuolista, painottuen kuitenkin hoitosuhdetyöhön ja yksilöterapeuttisiin interventioihin. Työnkuvaan kuuluvat myös psykologin tutkimukset ja arvioinnit sekä vanhempien, perheiden ja verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö.

Uutena psykologina saat tiiviin tuen yksikössä työskenteleviltä kolmelta kollegalta ja koko moniammatilliselta tiimiltä. Työ on itsenäistä ja sen sisältöön voi vaikuttaa paljon omaa osaamista ja mielenkiintoa hyödyttäen. Etätyötä on mahdollista tehdä ajoittain työhön perehtymisen jälkeen. Tarjoamme työnohjauksen ja mahdollisuuden koulutuksiin.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys. Kokemus nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Kelpoisuus ja muut todistukset tarkastamme haastattelun yhteydessä.

Palkka tehtävää aloitettaessa 4 372,59 euroa.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.
Lisätietoja Niinalta ja Tiialta.

Myö työnantajana välitetään siusta ja tarjoamme siulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Toimintayksikön esihenkilö Niina Nissinen p. 044 791 5425, niina.nissinen@ekhva.fi,

Psykologi Tia Salonen p. 044 791 4689, tia.salonen@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan