Psykologi (nuorisopsykiatrian vastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Psykologi (nuorisopsykiatrian vastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee nuorisopsykiatrian vastaanotolle psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen 29.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Nuorisopsykiatrian vastaanotto tarjoaa palveluja 13-17 -vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen erilaisissa nuoruusiän psyykkisissä ongelmissa ja toimii yhteistyössä muiden nuorten kanssa työskentelevien kanssa. Vastaanotto tarjoaa psykiatrisia, psykologisia ja sosiaalisia tutkimuksia, yksilö-, perhe- ja verkostotapaamisia, konsultaatiota ja työnohjausta nuorisopsykiatrisissa kysymyksissä.

Haussa oleva psykologin toimi nuorisopsykiatrian vastaanotolla pitää sisällään psykologisten tutkimusten ja lausuntojen tekemistä sekä palautteen antamista potilaille, perheille ja yhteistyötahoille. Psykologi tekee terapiatyötä, hänellä on mahdollisuus vetää potilasryhmiä, antaa tukea omaisille ja neuvotella eri palvelujärjestelmissä toimivien kanssa. Työhön sisältyy myös jatkohoidon suunnittelua ja osallistumista toiminnan kehittämiseen. Työskentely tapahtuu moniammatillisessa työryhmässä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan aiempi työskentely nuorisopsykiatrialla, kokemus laaja-alaisten psykologisten tutkimusten tekemisestä sekä neuropsykologiasta.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Valitun tulee pyynnöstä esittää laissa lasten kanssa työskentelevien henkilöiden rikostaustan selvittämiseksi vaadittava ote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Palvelupäällikkö Sirpa Laamanen puh. 044 351 4171 ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelujen esimies Heikki Lähde puh. 044 351 4352. Sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Mikonkatu 3, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan