Psykologi (nuorisopsykiatrian vastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen nuorisopsykiatrian vastaanotolle ajalle 19.7.2021-28.2.2022.

Nuorisopsykiatrian vastaanotto tarjoaa palveluja 13-17-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen erilaisissa nuoruusiän psyykkisissä ongelmissa ja toimii yhteistyössä muiden nuorten kanssa työskentelevien kanssa. Vastaanotto tarjoaa psykiatrisia, psykologisia ja sosiaalisia tutkimuksia, yksilö-, perhe- ja verkostotapaamisia, konsultaatiota sekä työnohjausta nuorisopsykiatrisissa kysymyksissä.

Psykologin työnkuvassa painottuvat monipuoliset psykologiset tutkimukset, lausunnot sekä arvioinnit liittyen oppimiseen, persoonaan ja toimintakykyyn. Työhön sisältyy myös psykologisia hoitointerventioita asiakkaiden toimintakyvyn ja elämänlaadun kohentamiseksi sekä jatkohoidon suunnittelua. Psykologi osallistuu toiminnan kehittämiseen ja hänellä on käytettävissään työnohjaus. Työskentely tapahtuu moniammatillisessa työryhmässä. Tarjoamme mahdollisuuden etätyön tekemiseen. Essoten vastaava psykologi vastaa psykologien perehdytyksestä.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykologian maisteri, laillistettu ammattihenkiö. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan tehtävään ottaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen opintojen loppuvaiheessa oleva psykologian opiskelija.

Eduksi katsotaan aiempi työskentely nuorisopsykiatrialla sekä kokemus laaja-alaisten psykologisten tutkimusten tekemisestä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Sirpa Laamanen, puh. 044 351 4171, sirpa.laamanen@essote.fi tai vastaava psykologi Juhana Kirsi, puh 050 351 3236, juhana.kirsi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683..
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Mikonkatu 3, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat