test
Psykologi (nuorisopsykiatrian vastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee kahta (2) psykologia nuorisopsykiatrian vastaanotolle. Toinen tehtävistä on toistaiseksi voimassa oleva 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan ja toinen määräaikainen ajalla 1.2.2022 (tai sopimuksen mukaan) -8.6.2022.

Nuorisopsykiatrian vastaanotto tarjoaa palveluja 13-17-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen erilaisissa nuoruusiän psyykkisissä ongelmissa ja toimii yhteistyössä muiden nuorten kanssa työskentelevien kanssa. Vastaanotto tarjoaa psykiatrisia, psykologisia ja sosiaalisia tutkimuksia, yksilö-, perhe- ja verkostotapaamisia sekä työnohjausta nuorisopsykiatrisissa kysymyksissä.

Toistaiseksi jatkuvan psykologin tehtävä sijoittuu perusterveydenhuollon tiimiin, jossa psykologi työskentelee yhdessä sairaanhoitajien ja lääkärin kanssa. Monipuolisessa työnkuvassa pääsee osallistumaan hoidon suunnitteluun, tekemään psykologisia hoitointerventioita, konsultaatioita sekä psykologisia tutkimuksia, jotka lukeutuvat erikoissairaanhoidon puolelle. Psykologin määräaikainen sijaisuus jatkuu 8.6.2022 saakka. Työnkuvassa painottuvat psykologiset tutkimukset, lausunnot, arvioinnit sekä palautteen antaminen asiakkaille ja yhteistyö tahoille. Psykologi tekee yhteistyötä erikoissairaanhoidon psykologien kanssa ja saa heiltä säännöllisesti kollegiaalista tukea, ja lisäksi psykologeilla on mahdollisuus työnohjaukseen. Tarjoamme perehdytyksen ja mahdollisuuden myös etätyön tekemiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykologian maisteri, laillistettu ammattihenkilö. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan tehtävään ottaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen opintojen loppuvaiheessa oleva psykologian opiskelija. Eduksi katsotaan aiempi työskentely nuorisopsykiatrialla sekä kokemus laaja-alaisten psykologisten tutkimusten tekemisestä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3747,42 euroa/kk.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Psykologi Jaana Liljander puh 044 351 6642, jaana.liljander@essote.fi ja palveluesimies Eeva Knaappila puh 044 3514352, eeva.knaappila@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Mikonkatu 3, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat