Skip to main content
test
Psykologi Nuorten Matalaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Nuorten Matala on Kymenlaakson alueella toimiva nuorten moniammatillinen perustason avopalveluyksikkö. Tarjoamme matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa, hoidon ja tuen arviointia sekä nuoren ja hänen perheensä tarpeeseen vastaavia hoito- ja tukitoimia. Moniammatillisesta työryhmäämme täydentämään etsimme psykologia keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien äärellä sijaitsevaan Kotkan toimipisteeseen.

Psykologin monipuolinen tehtävänkuva muodostuu mm. nuorten hoidollisista tukikäynneistä, psykologisista tutkimuksista sekä ohjauksesta ja neuvonnasta. Työhön kuuluu myös perhe- ja verkostotyöskentelyä sekä konsultaatioita. Tehtävänkuvaan on mahdollisuus vaikuttaa oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Työtä tehdään yhteistyössä eri toimijoiden kanssa ja osa työskentelystä tapahtuu nuoren tavanomaisessa kasvuympäristössä.

Psykologin palkka on 3970,29 € ja maksamme tehtävässä kuuden kuukauden ajan 300 € rekrytointilisää.

Työssä tukenasi on psykologiesimies ja osaavien ammattilaisten verkosto niin Kymsoten psykologien kuin moniammatillisen työyksikön kautta. Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen, työnohjauksen ja toimivat työtilat. Olemme avoimia joustaville ratkaisuille osittaisen työajan ja etätyön suhteen.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys. Huomioimme myös harjoittelun suorittaneet loppuvaiheen opiskelijat. Noudatamme 6 kk koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Tarjaliisa Raitanen
puh. 044 2231 279
Psykologipalveluiden osaamiskeskus
Palveluesimies Minna Keränen
puh. 044 2231859
Nuorten Matala

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat