test
PSYKOLOGI, Nurmijärven perheneuvola - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Nurmijärven perheneuvola kuuluu Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän perheneuvolapalveluihin. Tule osaksi osaavaa ja mukavaa tiimiä!

Haemme psykologia perheneuvolan Klaukkalan toimipisteeseen, joka sijaitsee Klaukkalan Sosiaali- ja terveysasemalla. Työryhmään kuuluu Klaukkalan toimipisteessä kaksi sosiaalityöntekijää ja kolme psykologia, ja koko Nurmijärven perheneuvolatiimissä on neljä sosiaalityöntekijää, viisi psykologia sekä toimistonhoitaja. Tulevaisuudessa mahdollisesti Nurmijärven molemmat perheneuvolatiimit yhdistyvät, jolloin toimipisteen sijainti saattaa muuttua Nurmijärven kirkonkylälle.

Psykologin tehtävänä perheneuvolassa on alle 13-vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä psykososiaalisen tilanteen tutkiminen ja hoitaminen. Työn tavoitteena on vahvistaa perheen omia voimavaroja, lisätä perheen myönteistä vuorovaikutusta ja tarjota perheille heidän tarvitsemaa tukea lapsen kasvun ja kehityksen ja vanhemmuuden kysymyksissä. Työ sisältää psykologisia tunne-elämän tutkimuksia, perheen vuorovaikutussuhteiden ja vanhemmuuden tarkastelua, hoidollisten interventioiden suunnittelua ja toteutusta. Osana työtä on moniammatillinen verkostoyhteistyö ja oman alan asiantuntijana toimiminen. Perheneuvolalla on käytössä etävastaanotto, joka tuo joustavuutta työn tekemiseen.

Arvostamme kokemustasi kliinisestä psykologin työstä ja työskentelystä lasten ja perheiden parissa. Perheneuvolakokemus katsotaan eduksi. Kelpoisuusehtona tehtävään on Suomessa laillistetun psykologin pätevyys. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tarjoamme itsenäisen asiantuntijatehtävän tiimin tuella, hyvän ja mukavan työyhteisön, oman tilavan työhuoneen ja monipuolisen välineistön. Saat työhösi esimiehen sekä koko Nurmijärven tiimin tuen, mahdollisuuden työparityöskentelyyn, säännöllisen yksilötyönohjauksen, ammatillista täydennyskoulutusta sekä säännölliset tiimipalaverit. Käytössäsi on liukuva työaika sekä mahdollisuus työskennellä myös etänä hybridimallila.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • vakituinen työsuhde alkaen 28.2.2022 tai sopimuksen mukaan.
  • Palkkauksessa tavoitepalkka 1.7.2022 alkaen on 3772 e/kk. Tehtäväkohtainen palkka siihen asti on 3551 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Rekrytoinnissa voimme käyttää rekrytointilisää kelpoisuusehdot täyttävälle
  • Tutustu tästä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat.
Lisätiedot antaa läntisten perheneuvolapalvelujen esimies Pirjo Turtia, puh. 050 497 0210, pirjo.turtia@keusote.fi tai psykologi Elina Piironen, puh. 050 497 0212, elina.piironen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 3.2.2022 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat