test

Psykologi, opiskeluhuolto

Hakuaika päättyy  8.10.2023 16:00

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palveluista siirtyi kunnilta hyvinvointialueelle 1.1.2023. Hyvinvointialue työllistää yli 2 600 henkeä ja on yksi alueen suurimmista työnantajista.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue etsii PSYKOLOGIA osa-aikaiseen virkaan (80% työaika) ajalle 16.10.2023 - 31.7.2024. Kyseessä on viransijaisuus ja virka sijoittuu ensisijaisesti hyvinvointialueen suomenkielisiin kouluihin.

Opiskeluhuollon psykologin työ on ensisijaisesti hyvinvoinnin ja oppimisen edistämistä. Työhön kuuluu kouluyhteistyötä mm. konsultaation muodossa, tukikäyntejä/lyhytinterventioita, oppimisen kartoituksia, yhteistyötä vanhempien kanssa sekä yhteisöllisen työn tekemistä kouluilla. Kehitämme työn sisältöjä jatkuvasti muuttuvien tarpeiden pohjalta. Kiinnostuksen mukaan työntekijät voivat saada kehittämisvastuita tai hoitaa alueellista koordinointia.

Perehdytämme uudet työntekijät opiskeluhuollon psykologin työhön ja tuemme työntekijöidemme lisä- ja täydennyskouluttautumista. Työnohjausta järjestetään työntekijöiden toiveiden mukaisesti eri teemoista. Henkilöstöetuina meillä on työterveyspainotteinen työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntaetu. Etätyön tekemiseen on hyvät mahdollisuudet silloin, kun työtehtävät sen mahdollistavat.

Missä?

Psykologit työskentelevät hyvinvointialueella tiimissä. Mahdollisuuksien ja toiveittesi mukaan voit työskennellä läntisellä, keskisellä tai itäisellä alueella oppilaitosten perusasteella tai toisella astella. Koulujako voidaan mahdollisuuksien mukaan myös järjestää niin, että oman auton käyttöä ei tarvita.

Mitä vaadimme?

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen psykologin pätevyys. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Luemme eduksi myös kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä koulumaailman ja opiskeluhuollon tuntemuksen.

Virkaan valitun on esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä kuukauden kuluessa virkasuhteen aloittamisesta. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Palkkaus ja työaika

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yleisen SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka kokoaikatyössä on 3993,42 e/kk sekä työaika kokoaikatyössä 37 h 45 min / viikko.

Hakeminen ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi 8.10.2023 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Johtava koulupsykologi Rauni Pääkkönen p. 050 326 5132, rauni.paakkonen@itauusimaa.fi
Palveluvastaava Joakim Jäntti p. 040 526 6532, joakim.jantti@itauusimaa.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan