Psykologi, osaamis- ja tukikeskus, Pieksämäki - Vaalijalan kuntayhtymä

Haemme Vaalijalan kuntayhtymän osaamis- ja tukikeskukseen Pieksämäelle 2.11.2021 kello 15.00 mennessä

PSYKOLOGIA
määräaikaiseen viransijaisuuteen 30.8.2022 asti

Vaalijalan kuntayhtymässä työskentelee kahdeksan psykologia. Psykologien toiminta-aluetta ovat Nenonpellon yksiköt Pieksämäellä sekä poliklinikat Kuopiossa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Muuramessa.

Psykologin työtehtävät Vaalijalassa ovat monipuolisia. Työhön kuuluu ensisijaisesti lasten ja nuorten yksiköissä mm. moniammatilliseen kuntoutustyöhön osallistuminen, yksilötutkimusten ja arviointien tekeminen, hoitosuhdetyöskentely ja kehittämistyö. Psykologi työskentelee ammattitaitoisen, moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Vaalijalassa on monen tyyppistä kuntoutusta, esimerkiksi kehitysvammaisia ja lasten, nuoriso- ja aikuispsykiatrisia asiakkaita, autismikuntoutusta sekä tahdosta riippumatonta hoitoa. Näin ollen psykologit tekevät keskenään erityyppisiä töitä eri yksiköissä.

Odotamme hakijalta yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Arvostamme kehitysvammatyön sekä psykiatrisen kuntoutuksen tuntemusta (lapsista aikuisiin). Traumatyön ja/tai neuropsykiatrinen osaaminen on myös eduksi.

Kelpoisuusehtona psykologin virkaan on laillistetun psykologin pätevyys. Alan työkokemus katsotaan eduksi. Pätevien hakijoiden puuttuessa opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan. Työnantaja tarjoaa mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Palkkaus sopimuksen mukaan ja työehdot KVTES:n mukaisesti.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Psykologin viransijaisuus

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta virkasuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on määräaikaisissa viransijaisuuksissa enintään puolet viransijaisuudesta.

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi

Pieksämäki 12.10.2021

Johtava lääkäri
Juhani Keinonen

Lisätietoja

https://www.vaalijala.fi/
https://www.vaalijala.fi/psykologia

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava psykologi Markus Sundin, puh. 050 3899 260

Lisätietoja

Vaalijalan kuntayhtymä, Asiantuntijapalvelut, Psykologia

Vaalijala on Itä-Suomessa kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä kuntayhtymä. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.


Osoite: Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto

Sinulle suositellut työpaikat