Psykologi / Perheneuvola - Tampereen kaupunki

Perheneuvola palvelee tamperelaisia lapsiperheitä vanhemmuuteen ja lapsen psyykkiseen kehitykseen liittyvissä kysymyksissä sekä perheen vuorovaikutusongelmissa.

Haemme vakituiseen toimeen psykologia 1.8.2021 alkaen.

Tehtävä edellyttää lasten ja perheiden kehityksen ja ongelmien sekä niiden tutkimisen, hoidon ja kuntoutuksen vankkaa tuntemusta, kokemusta asiantuntijana toimimisesta moniammatillisissa työryhmissä sekä palveluverkoston ja lainsäädännön tuntemista.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi.

Eduksi luetaan syventävä erityisosaaminen lasten ja perheiden tutkimis- hoito- ja kuntoutusmenetelmistä (esim. terapia- tai muu ammatillinen täydennyskoulutus).

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävistä antavat perheneuvolan johtaja Ulla-Riitta Mutikainen, puh. 040 800 4864 ja johtava psykologi Ritva Launonen, puh. 040 660 8678.

Hakuaika päättyy 27.4.2021.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antava perheneuvolan johtaja Ulla-Riitta Mutikainen, puh. 040 800 4864 ja johtava psykologi Ritva Launonen, puh. 040 660 8678.

Tampereen kaupunki, Perheneuvola
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat