Psykologi perheneuvolaan - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on haettavana perheneuvolan psykologin virka 11.8.20 tai sopimuksen mukaan alkaen. Tule mukaan virkeään, iloiseen, tekevään ja kehittyvään työyhteisöön.

Nyt avoinna olevan viran työtehtävät koostuvat lapsi- ja perhekohtaisesta ohjauksesta ja neuvonnasta, lasten psykologisista tutkimuksista sekä terapeuttisesta ja kuntouttavasta työstä lasten ja perheiden kanssa. Psykologi toimii asiantuntijana yhteistyöverkostoissa.

Ppky Selänteessä on kehitetty ja kehitetään perhekeskustoimintaa, jonka toimintaan psykologit osallistuvat osana moniammatillista verkostoa. Tulemalle meille töihin, pääset mukaan innostuneeseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön. Voit suunnitella työtä omannäköiseksi ja myös aikuisten parissa tehtävää työtä voidaan sisällyttää halutessasi virkaan.

Selänteessä sinun on mahdollista keskittyä ja syventää ammattitaitoasi. Tukenasi on osaavien ammattilaisten verkosto työyksikön ja oman ammattiryhmän kautta. Järjestämme asianmukaisen työnohjauksen ja toimivat työtilat. Kuntayhtymässämme on etätyömahdollisuus.

Viran aloituspaikkana on Haapajärvi, työskentelyalueena ovat myös Reisjärvi ja Pyhäjärvi. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys. Työkokemus kasvatus- ja perheneuvonnasta ja erikoistumiskoulutus lasketaan eduksi. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan määräaikaisesti myös valmistumisvaiheessa olevat psykologian opiskelijat. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (507/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Vakituisessa virassa noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Ppky Selänteessä työskentelevät huolehtivat rokotussuojastaan.

Annamme mielellämme lisätietoja.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä kirjallisen hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän 301529 työavain. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa hyvinvointipalvelujohtaja Minna Malila p. 040 180 8992

Hyvinvointipalvelut
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymä järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.