Psykologi perheneuvolaan - Jyväskylän kaupunki

Tervetuloa mukavaan, työtä kehittävään joukkoomme Jyväskylän perheneuvolaan! Teemme monipuolista ja haastavaa työtä Jyväskylän ja seitsemän sopimuskunnan asukkaiden ja yhteistyöverkostojen parissa. Jyväskylän perheneuvolan väestöpohja on noin 190 000 asukasta. Perheneuvolassa toimii kuusi sosiaalityöntekijää ja 13 psykologia sekä yksi lastenpsykiatri.

Jyväskylän kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen perheneuvolaan 9.8.2021 alkaen

PSYKOLOGIA

Perheneuvolan psykologin tehtäviin kuuluu monipuolinen, moniammatillinen asiakastyö alle 13-vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä kanssa sekä toimiminen keskeisissä yhteistyöverkostoissa. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että työparin kanssa. Lasten psyykkisten ongelmien lisääntyminen ja perheiden kuormittuminen, vuorovaikutus- ja vanhemmuusongelmat tuovat paljon asiakkaita perheneuvolaan. Nykyisin, perustason palveluiden lisääntymisen vuoksi, perheneuvolatyö keskittyy entistä enemmän terapeuttista osaamista vaativiin ongelmiin. Oikea-aikaisella, varhaisella auttamisella, ongelmien syihin pureutuen ja niihin vaikuttamalla voidaan vähentää raskaampien ja kalliimpien palveluiden erikoissairaanhoidon käyttöä.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Katsomme eduksi kokemuksen perheneuvolatyöstä, perheneuvonnan erikoistumiskoulutuksen sekä psykoterapia- ja vuorovaikutushoitokoulutukset.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lapsiperheiden auttamisen parissa sekä kehittävän ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 9.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Haastattelut on suunniteltu pidettäväksi viikolla 23. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Eeva Nyberg, puh. 050 568 9687 ja vastaava psykologi Silja Markkanen, puh. 050 563 3752.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Eeva Nyberg, puh. 050 568 9687 ja vastaava psykologi Silja Markkanen, puh. 050 563 3752. Sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Psykososiaaliset palvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat