test

Psykologi perheneuvolaan

Hakuaika päättyy  1.2.2023 23:59

Työn kuvaus

Tarjolla on mielenkiintoista työtä sinulle, joka olet innostunut työskentelemään lasten ja perheiden parissa!

Perheneuvolatyössä psykologi tukee lapsen psyykkistä ja sosiaalista kehitystä, tekee lasten psykologisia tutkimuksia sekä terapeuttista ja kuntouttavaa työtä lasten ja perheiden kanssa. Psykologi antaa ohjausta ja neuvontaa, tukee perheitä erilaisissa kasvatuksellisissa ja elämäntilanteisiin liittyvissä haasteissa sekä toimii asiantuntijana yhteistyöverkostoissa.

Kouvolan perheneuvola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kaupungin keskustassa. Kymsoten perheneuvolalla on lisäksi toimipisteet Kotkassa ja Haminassa, yhteensä perheneuvolassa työskentelee noin 30 kasvatus- ja perheneuvonnan ammattilaista.

Tukenasi on psykologiesimies ja osaavien ammattilaisten verkosto sekä oman ammattiryhmän että moniammatillisen työyksikön kautta. Suhtaudumme myönteisesti ammattitaidon ylläpitämiseen sekä kehittämiseen koulutuksen keinoin. Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen ja toimivat työtilat. Pääset heti työn aloittaessasi perheneuvolapsykologien pienryhmätyönohjaukseen. Työaikamuoto on liukuva, lyhennetystä työajasta ja etätyön tekemisestä voidaan sopia joustavasti.

Edellytyksenä tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys, pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme harjoittelun suorittaneet, opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Työkokemus lasten ja perheiden parissa lasketaan eduksi.

Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen ote rikosrekisteristä. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjaliisa Raitanen
Toimintayksikön päällikkö
Osaamiskeskus, psykologipalvelut
puh. 044 2231 279
tarjaliisa.raitanen(at)kymenhva.fi
Arto Ripatti
Johtava sosiaalityöntekijä
Perheneuvolat
puh. 040 1821 312
arto.ripatti(at)kymenhva.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Meillä Kymenlaakson hyvinvointialueella töitä tehdään ihmiset edellä. Meille ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Haluamme, että jokainen alueemme ihminen voi voida elämässään paremmin, ja sitä me tavoittelemme monella eri sektorilla. Siitä me pidämme huolta monipuolisten ammattilaistemme yhteisvoimin. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan – haluamme sinutkin mukaan! Tutustu työnantajaan