Skip to main content
test
Psykologi perheneuvolaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Tarjolla on mielenkiintoista työtä sinulle, joka olet innostunut työskentelemään lasten ja perheiden parissa!

Perheneuvolatyössä psykologi tukee lapsen psyykkistä ja sosiaalista kehitystä, tekee lasten psykologisia tutkimuksia sekä terapeuttista ja kuntouttavaa työtä lasten ja perheiden kanssa. Psykologi antaa ohjausta ja neuvontaa, tukee perheitä erilaisissa kasvatuksellisissa ja elämäntilanteisiin liittyvissä haasteissa sekä toimii asiantuntijana yhteistyöverkostoissa.

Tehtäväkohtainen palkka on 3970,29 € ja maksamme kuuden kuukauden ajan 300 € rekrytointilisää.

Kouvolan perheneuvola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kaupungin keskustassa. Kymsoten perheneuvolalla on lisäksi toimipisteet Kotkassa ja Haminassa, yhteensä perheneuvolassa työskentelee noin 30 kasvatus- ja perheneuvonnan ammattilaista.

Tukenasi on psykologiesimies ja osaavien ammattilaisten verkosto sekä oman ammattiryhmän että moniammatillisen työyksikön kautta. Suhtaudumme myönteisesti ammattitaidon ylläpitämiseen sekä kehittämiseen koulutuksen keinoin. Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen, työnohjauksen ja toimivat työtilat.

Edellytyksenä tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys, pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme harjoittelun suorittaneet, opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Työkokemus lasten ja perheiden parissa lasketaan eduksi. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen ote rikosrekisteristä. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies, Psykologipalveluiden osaamiskeskus, Tarjaliisa Raitanen
puh. 044 2231 279
tarjaliisa.raitanen(at)kymsote.fi
Palveluesimies, Perheneuvolat, Arto Ripatti
puh. 040 1821312
arto.ripatti(at)kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Sinulle suositellut työpaikat