Psykologi perheneuvolaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut


Oletko sinä kaipaamamme vahvistus moniammatilliseen työyhteisöömme?

Tarjolla on mielenkiintoista työtä kilpailukykyisellä palkalla sinulle, joka olet innostunut työskentelemään lasten ja perheiden parissa.

Perheneuvolatyössä psykologi tukee lapsen psyykkistä ja sosiaalista kehitystä, tekee lasten psykologisia tutkimuksia sekä terapeuttista ja kuntouttavaa työtä lasten ja perheiden kanssa. Psykologi antaa ohjausta ja neuvontaa, tukee perheitä erilaisissa kasvatuksellisissa ja elämäntilanteisiin liittyvissä haasteissa sekä toimii asiantuntijana yhteistyöverkostoissa.

Kymsoten perheneuvolat sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa muodostaen moniammatillisen kokonaisuuden, jossa työskentelee yhteensä noin 30 kasvatus- ja perheneuvonnan ammattilaista.

Psykologina kuulut psykologipalveluiden osaamiskeskukseen, joka vastaa Kymenlaakson alueen hyvästä psykologityöstä organisaation eri yksiköille. Osana psykologipalveluita sinun on mahdollista keskittyä ja syventää ammattitaitoasi toivomaasi sovellusalaan sekä laajentaa osaamista hankkimalla työkokemusta eri sovellusaloilta.

Tukenasi on psykologiesimies ja osaavien ammattilaisten verkosto sekä oman ammattiryhmän että työyksikön kautta. Suhtaudumme myönteisesti ammattitaidon ylläpitämiseen sekä kehittämiseen koulutuksen keinoin. Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen, työnohjauksen ja toimivat työtilat.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys, huomioimme myös harjoittelun suorittaneet, opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Työkokemus lasten ja perheiden parissa lasketaan eduksi. Noudatamme 6 kk koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen ote rikosrekisteristä.

Kymsotelaiset huolehtivat rokotesuojastaan.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies, Psykologipalveluiden osaamiskeskus, Tarjaliisa Raitanen p. 044 2231 279, tarjaliisa.raitanen@kymsote.fi
Palveluesimies, Perheneuvolat, Arto Ripatti p. 040 1821312, arto.ripatti@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Sinulle suositellut työpaikat