Skip to main content
test
Psykologi perheneuvolaan - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme psykologia vakituiseen työsuhteeseen perheneuvolan Pohjoiseen työryhmään Maunulaan. Tehtävä on avoinna syyskuun alusta tai sopimuksen mukaan.
Lisäksi perheneuvolamme eri työryhmissä on tarjolla eri pituisia psykologin sijaisuuksia.

Perheneuvolassa psykologi työskentelee osana moniammatillista tiimiä sosiaalityöntekijän ja tarvittaessa lastenpsykiatrin kanssa. Työsi tukena on osaavan työryhmän ja työparityön lisäksi johtavan psykologin työnohjaus ja ammatillinen täydennyskoulutus. Kasvatus- ja perheneuvonnan monipuolisen ydinosaamisen tukeminen ja siinä henkilöstön kehittyminen on meille tärkeää.

Perheneuvola palvelee 0-17 v. lasten ja nuorten perheitä, joilla huolta mm. lapsen kasvusta ja kehityksestä, vanhemmuudesta, perheen vuorovaikutuksesta tai perhettä kohdanneista muutoksista. Psykologi tukee koko perheen selviytymistä psykologisin ja hoidollisin menetelmin ja antaa asiantuntija-apua erilaisissa yhteistyöverkostoissa.

Pohjoisen työryhmään kuuluu kuusi psykologin ja viisi sosiaalityöntekijän vakanssia sekä konsultoiva lastenpsykiatri. Työryhmän hallinnollisena esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Työskentelemme viihtyisissä omissa työhuoneissa. Vakinaisen toimen lisäksi meillä on tarjota psykologin sijaisuus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi työkokemuksen ja mahdollisen lisäkoulutuksen lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehdystä psykososiaalista tukea sisältäneestä työstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perheneuvola, Pohjoisen työryhmä
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-557-22
  • 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.
  • 3568,42e/kk+yleiskorotus 1.6.2022 alkaen
  • 1.8.2022 - 15.8.2022 16:00
  • KuntaSosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johanna Lainekivi, johtava psykologi p. 09 310 58697, johanna.lainekivi@hel.fi
Leena Lehikoinen, perheneuvolan päällikkö p. 09 310 58241, leena.lehikoinen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perheneuvola, Pohjoisen työryhmä

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Suursuonlaita 1, 00630 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat