test
Psykologi perheneuvolaan - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme psykologin äitiyslomasijaista 21.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Perheneuvolassa psykologi työskentelee osana moniammatillista tiimiä sosiaalityöntekijän ja tarvittaessa lastenpsykiatrin kanssa. Työsi tukena on osaava työryhmä, työparityö, johtavan psykologin työnohjaus ja ammatillinen täydennyskoulutus. Perheneuvola palvelee 0-17 v. lasten ja nuorten perheitä, joilla on huolta mm. lapsen kasvusta ja kehityksestä, vanhemmuudesta, perheen vuorovaikutuksesta tai perhettä kohdanneista muutoksista. Psykologi tukee koko perheen selviytymistä psykologisin ja hoidollisin menetelmin ja antaa asiantuntija-apua erilaisissa yhteistyöverkostoissa.

Vuosaaren työryhmässä on viisi psykologia ja viisi sosiaalityöntekijää sekä konsultoiva lastenpsykiatri. Työryhmän hallinnollisena esihenkilönä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Työryhmämme on osa Vuosaaren perhekeskusta, jossa on hyvä työilmapiiri ja hyvät yhteistyösuhteet lähitoimijoihin. Vuosaaren perhekeskus sijaitsee Vuosaaren metroaseman läheisyydessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.


Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa sekä kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai vastaava Valviran hyväksymä psykoterapiakoulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Luemme eduksi työkokemuksen lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehdystä psykososiaalista tukea sisältäneestä työstä. Luemme eduksi myös perheneuvolan erikoistumiskoulutuksen tai muun lasten ja perheiden kohtaamiseen valmiuksia antavan lisäkoulutuksen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Heidi Hakanen puh. 09 310 62474, heidi.hakanen@hel.fi
Johtava psykologi Raija-Liisa Keini puh. 09 310 56604.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lapsiperheiden erityispalvelut, Perheneuvola

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Kahvikuja 3, B-siipi, 7. kerros, 00980 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat