Skip to main content
test
Psykologi - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Päijät-Hämeen hyvinvointialue etsii hyvinvoinnin tekijöitä.

Haemme PSYKOLOGIA Kuntoutuksen tulosalueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2023 alkaen. Toimipisteemme sijaitsee Salpausselän Kuntoutussairaala Jalmarissa Lahdessa. Työaika on liukuva ja osittainen etätyö on neuvoteltavissa. Asiakaskunta koostuu pääasiassa aivovamman tai aivoverenkiertohäiriön sairastaneista aikuisista neurologisista kuntoutujista.

Tehtävä painottuu neuropsykologiseen polikliiniseen kuntoutukseen sekä akuuttivaiheen jälkeiseen osastokuntoutukseen vaativan neurologisen kuntoutuksen osastolla Jalmarissa. Kuntoutustyön lisäksi työtehtäviin kuuluvat mm. kuntoutustarpeen arviointi, jatko- ja kuntoutussuunnitelmien laadinta, kuntoutujien läheisten ja henkilökunnan ohjaus ja neuvonta sekä kuntoutuspalavereihin osallistuminen.

Meillä on mukava työyhteisö sekä kokeneet kollegat tukenasi. Psykologi työskentelee moniammatillisen tiimin jäsenenä. Neuropsykologista kuntoutustyötä tekee lisäksesi neuropsykologi ja psykologi, joten konsultaatioapua on luontevasti saatavilla. Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen ja työnohjauksen sekä suhtaudumme kannustavasti ammatilliseen lisäkouluttautumiseen. Tarjoamme asianmukaiset työvälineet ja oman työhuoneen.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta neuropsykologisesta kuntoutustyöstä, ja katsomme eduksi neuropsykologian erikoispsykologikoulutuksen tai käynnissä olevan erikoispsykologikoulutuksen. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus neuropsykologista kuntoutusta ja kuntoutustyön kehittämistä kohtaan. Tässä tehtävässä saat kerrytettyä neuropsykologian erikoispsykologikoulutukseen vaadittavaa työkokemusta. Työ vaatii valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista psykologin laillistusta. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.paijatha.fi/rekry/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Neuropsykologian erikoispsykologi
Jaana Polizzi
Puh. 044 719 5646
Tulosyksikköpäällikkö
Pirkko Heinonen
Puh. 044 018 7081

Lisätietoja

Kuntoutuskeskus ja asiantuntijapalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee 1.1.2023 alkaen n. 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 78, 15950 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat