Skip to main content
test
Psykologi (Psykiatrian poliklinikka) - Kanta-Hämeen keskussairaala

Etsimme psykologia sijaisuuteen ajalle 18.06.2022-28.4.2023 aikuispsykiatrian poliklinikalle Hämeenlinnaan. Voit aloittaa työssäsi sopimuksen mukaan. Työtehtäviin kuuluvat mm. yksilötyö, moniammatillinen yhteistyö ja psykologiset tutkimukset.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on rohkea ja uudistuva 11 kunnan, 1900 työntekijän ja 171 000 kantahämäläisen sairaanhoitopiiri. Haluamme olla inhimillinen sairaala potilaille ja henkilöstölle. Tavoitteemme on olla edelläkävijä vaikuttavuudessa ja tiedolla johtamisessa. Kanta-Hämeen keskussairaala on henkilöstömme ja potilaiden mielestä ihmisen kokoinen sairaala - ja nyt siis yhtä ihmistä vailla.

Aikuispsykiatrian yksikössä työskennellään moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu lääkäreitä, sairaanhoitajia, toimintaterapeutteja ja sosiaalityöntekijöitä. Aikuispsykiatrian yksikössä Hämeenlinnassa on 6 muuta psykologin toimea. Kanta-Hämeen keskussairaala on koulutusmyönteinen organisaatio ja meillä on hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän ammattitaitoisessa moniammatillisessa tiimissä!

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Sairaalan alueella pysäköinti on ilmaista. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Edellytämme laillistetun psykologin pätevyyttä. Eduksi katsomme kokemuksen psykiatriasta, psykologisten tutkimusten teosta sekä moniammatillisesta tiimityöstä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on viiden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaan työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja Covid-19-tautia vastaan.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs johtava psykologi Andres Kaera andres.kaera@khshp.fi tai puh. 045 7731 1984

Lisätietoja

Psykiatrian poliklinikka

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Sinulle suositellut työpaikat