test

Psykologi psykiatrinen poliklinikka Forssa

Hakuaika päättyy  26.4.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Etsimme uutta psykologia Forssan sairaalan psykiatrian poliklinikalle ja tehostetun avohoidon yksiköihin. Voisitko se olla sinä?

Psykologina työkuvasi on monipuolinen sisältäen niin moniammatillisissa tiimeissä asiantuntijana toimimista kuin potilaiden diagnostiikan ja hoitosuunnitelmien tueksi tehtäviä psykologisia arvioita ja tutkimuksia. Psykologeillamme on myös yksilöhoitosuhteita ja kiinnostuksen mukaan työtehtäviin voidaan sisällyttää ryhmien ohjausta. Forssan seudulla on pitkät perinteet yhteistyöstä yli organisaatiorajojen ja täällä pääset harjaannuttamaan verkostotyötaitojasi. Sinulle on varattu oma työhuone, mutta töiden niin salliessa voit työskennellä myös etänä.

Työssäsi sinua tukevat moniammatillinen tiimi ja kaksi psykologikollegaa Forssan psykiatrian poliklinikalla. Kollegoja löytyy myös muissa hyvinvointialueen toimipisteissä Forssassa ja laajemminkin Kanta-Hämeessä. Ammatillisena esimiehenä toimii johtava psykologi. Työnohjausta on saatavilla toiveesi mukaan psykologille soveltuvana yksilö- tai ryhmätyönohjauksena. Työaika on liukuva, ja lyhennetty työaika tai osittainen etätyö ovat neuvoteltavissa elämäntilanteesi mukaan.

Edellytämme sinulta laillistetun psykologin pätevyyttä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen aikuispsykiatriassa tai mielenterveyspalveluissa toimimisesta. Mikäli olet vielä urasi alkuvaiheessa, tuemme sinua osaamisen kartuttamisessa. Työnohjaus ja mahdollisuus jatkokouluttautumiseen kuuluvat toki kokeneemmallekin konkarille. Oma Hämeessä sinulla on mahdollisuus saada tukea tieteellisen tutkimuksen tekoa varten. Voit saada mm. palkallista koulutusvapaata väitöskirjan tai muun tieteellisen tutkimuksen ja tieteellisen artikkelin tekemistä varten.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Tehtäväkohtainen palkka on 4108,29 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 37,75 tuntia viikossa. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Johtava psykologi Anna-Maria Silfvenius-Pura, anna-maria.silfvenius-pura@omahame.fi, p. 040 648 3318

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan