test

Psykologi, Psykoterapiapoliklinikka

Hakuaika päättyy  8.12.2023 14:00

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella mielenterveys- ja riippuvuushoidon palvelut / aikuisten palvelut on haettavana psykologin toimi.

Toimen alkusijoituspaikka on psykoterapiapoliklinikka, missä tarjoamme pääsyä kokeneiden terapeuttien muodostamaan työyhteisöön. Tehtävässä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kuten omien potilaiden psykoterapioihin. Toisaalta tarvitaan myös edellytyksiä työryhmätyöskentelyyn sisältäen psykoterapia-arviot, kehittämistyö, mahdolliset työnohjaus- ja koulutustehtävät.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun psykologin (laki 559/94) sekä yksilöpsykoterapeutin pätevyydet, suuntauksena mielellään kognitiivinen tai kognitiivinen käyttäytymisterapiakoulutus. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää työkokemusta pitkäjänteisestä yksilöpsykoterapeuttisesta työstä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti, sekä paikallisen sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Palvelualuejohtaja Antero Lassila
Puh. 050 474 4158
antero.lassila@hyvaep.fi
Psykologi/traumapsykoterapeutti Elina Rantanen
puh. 050 474 2885
elina.rantanen@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Tutustu työnantajaan