test
Psykologi - Rauman kaupunki

Haemme Raumalle Nortamon Perhekeskukseen vakituista psykologia työskentelemään 2. asteen oppilaitoksiin.

Nortamon Perhekeskuksessa työskentelee noin 70 sosiaali- ja terveysalan eri ammattilaista. Opiskeluterveydenhuollon psykologi kuuluu perhekeskuksen erityistyöntekijöihin, joihin kuuluvat 2. asteen psykologien lisäksi myös neuvolapsykologit, kasvatus- ja perheneuvonnan psykologi, terapeutit, psykiatriset sairaanhoitajat ja lapsiperheiden sosiaalipalvelut. Psykologin työ perhekeskuksessa on tiimityötä osana terveydenhuollon moniammatillista hoitoketjua ja psykologit kirjaavat terveydenhuollon asiakastietojärjestelmään.

Psykologin tehtäviin kuuluu 2. asteen opiskelijoiden tukeminen, psyykkisten ongelmien ennaltaehkäisy, tukitoimien suunnittelu, opiskelun tukeminen, psykologisten tutkimusten tekeminen sekä yhteisöllisen opiskeluhuollon toteuttaminen. Työtä voidaan muokata ja kehittää hakijan oman osaaminen ja mielenkiinnon kohteiden pohjalta.

Olemme kehittämis- ja koulutusmyönteinen työyhteisö ja huomioimme hakijoiden koulutustoiveet. Psykologeilla on aina mahdollisuus myös työnohjaukseen. Nortamon Perhekeskus on saanut perheystävällisen työpaikan diplomin eli työpaikalla pyritään mahdollistamaan työelämän ja muun elämän yhteensovittaminen mahdollisimman joustavasti.

Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, vastuullista työotetta ja joustavuutta. Edellytämme myös hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä englanninkielen suullista taitoa. Tarjoamme psykologien kollegiaalisen sekä moniammatillisen tiimin tuen ja kilpailukykyisen palkan (4010€).

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Huomioimme haussa myös valmistumassa olevat hakijat. Kelpoisuuden osoittama psykologin tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Lisäksi on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti 31.1.2022 kello 15 mennessä osoitteessa www.rauma.fi/rekry. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen Rauman sosiaali- ja terveystoimiala PL 283, 26101 RAUMA.

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/
https://www.rauma.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/lapset-nuoret-perheet/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Nortamon Perhekeskuksen päällikkö Anna Kuromaa p.044 403 2619 tai sähköpostitse anna.kuromaa@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyspalvelut, Nortamon Perhekeskus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.


Osoite: Nortamonkatu 30, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat