Skip to main content
test
Psykologi, sijaisuus, kuntoutus - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Psykologi, tule tiimiimme! Haemme Oulun yliopistollisen sairaalan Kuntoutuksen poliklinikoille psykologia sijaisuuteen ajalle 1.8.2022 - 31.5.2023. Sijaisuus voi mahdollisesti jatkua myös toukokuusta 2023 eteenpäin.

Kuntoutuksen poliklinikoilla toimii kuntoutustutkimus-, aivovamma-, spastisuus-, fysiatrian ja kipupoliklinikat. Työ on moniammatillista ja monialaista. Nyt avoimena olevan sijaisuuden työnkuvaan kuuluvat lähinnä kuntoutustutkimuksiin liittyvät psykologin arviot ja osallistuminen moniammatillisen työryhmän työskentelyyn. Toimialueella työskentelee myös neljä muuta psykologia, mikä mahdollistaa hyvän perehdytyksen ja konsultaatiotuen. Tarvittaessa voimme keskustella osa-aikaisesta työstä.

Tarjoamme erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, kannustavan työyhteisön ja osallistumisen työnohjaukseen. Arvostamme hakijan kokemusta työkyvyn arvioimisesta.

Psykologin sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestosta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat psykologi Eka Roivainen, p. 040 565 4075, s-posti eka.roivainen@ppshp.fi ja ylilääkäri Paula Mikkonen, p. 040 731 8665, s-posti paula.h.mikkonen@ppshp.fi.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, OYS Kuntoutuksen palvelukeskus, Kuntoutuksen poliklinikat

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat