Psykologi, sijaisuus, lastenpsykiatrian poliklinikka

Hakuaika päättyy  5.8.2024 14:30

Haemme Oulun yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian poliklinikalle neuropsykiatriseen työryhmään psykologia sijaisuuteen. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan, mahdolllisimman pian ja kestää 5.4.2025 saakka.

Lastenpsykiatria tarjoaa kokonaisvaltaisia psykiatrisia tutkimus- ja hoitopalveluita, jotka toteutetaan läheisessä yhteistyössä perheen kanssa. Psykologin toimenkuvassa korostuvat vaativat yksilöpsykologiset tutkimukset ja moniammatillinen työryhmätyöskentely. Työssä on mahdollisuus myös lasten ja perheiden kanssa tehtävään hoidolliseen työhön. Lastenpsykiatrialla työskentelee useita psykologeja ja käytettävissä on hyvä ammatillinen konsultaatiotuki. Työnantajana tuemme työntekijän ammatillista kehitystä mm. tarjoamalla hyvät työnohjaus- ja koulutusmahdollisuudet.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittymiskykyä, aktiivista työotetta ja vastuullisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena psykologin sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa työsuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat osaamiskeskusjohtaja Mirjami Mäntymaa, p. 050 353 8530 ja psykologi Jenni Toivanen,

p. 050 469 7888. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan