Skip to main content
test
PSYKOLOGI sijaisuus Mielenterveys- ja päihdetyö - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Etsimme psykologin sijaista ajalle 2.1. - 31.12.2023, työn voit aloittaa sopimuksen mukaan.
Mielenterveys- ja päihdeyksikkömme (MPY) tuottaa avomuotoisia mielenterveys- ja päihdepalveluita Riihimäen, Hausjärven ja Lopen 18 vuotta täyttäneille asukkaille. Pääset töihin reippaaseen ja iloiseen moniammatilliseen tiimiin, josta löytyy kokeneita psykiatrisen- ja päihdesairaanhoidon ammattilaisia. Tiimissä saat tarvittaessa tukea ja toivomme, että kerrot omia kehittämisideoitasi.
Tehtäviisi kuuluvat Mielenterveys- ja päihdeyksikön yhteisten palvelumuotojen lisäksi psykologiset perustutkimukset ja arviointi, hoitosuhdetyö, ohjaus ja neuvonta sekä lisäksi verkosto- ja konsultaatiotyö. Etsimme hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot omaavaa joustavaa tiimityöntekijää.
Tehtävässä edellytetään sekä kykyä asiakkaan vastaanottotyöhön itsenäisesti että työskentelyyn työryhmässä, lisäksi kykyä tuoda monialaisessa tiimissä esiin oman ammattiryhmän asiantuntijuutta ja näkemystä asiakastyöhön.
Kelpoisuusehtona on psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Sinulla tulee olla tartuntatautilaki §48 ja §48a:n mukaiset rokotukset.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön! Kulkuyhteydet ovat hyvät ja Matkakeskuksesta sopiva kävelymatka Terveyskeskukselle Penttilänkadulle.

Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat johtajaylilääkäri Jarmo Lappalainen, jarmo.lappalainen@riihimaki.fi, 019 758 5510 tai oh Sari Ledig, sari.ledig@riihimaki.fi, 019 758 5961.

Lisätietoja

Avoterveydenhuolto, Mielenterveys- ja päihdetyö
Osoite: Penttilänkatu 5, 11100 Riihimäki

Sinulle suositellut työpaikat