Skip to main content
test
Psykologi (sijaisuus, nuorisopsykiatrian pkl) - Kanta-Hämeen keskussairaala

Etsimme psykologia 11.8.2023 saakka kestävään sijaisuuteen nuorisopsykiatrian poliklinikalle Hämeenlinnaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työtehtävät koostuvat yksilö- ja perhetapaamisista, psykologisista tutkimuksista sekä ryhmätyöskentelystä eri ammattiryhmien kesken.

Nuorisopsykiatrialla pääset työskentelemään moniammatillisessa tiimissä. Tiimiin kuuluu lääkäreitä, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijöitä ja muita erityistyöntekijöitä. Erikoissairaanhoidon työ on palkitsevaa ja ammatillisesti kehittävää monipuolisuutensa ja haasteellisten potilasaineistojen vuoksi. Nuorisopsykiatrian yksikössä Hämeenlinnassa on kolme muuta psykologin toimea sekä hyvin toimiva mentorijärjestelmä, mikä mahdollistaa ammatillisen tuen saamisen tarvittaessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän ammattitaitoisessa moniammatillisessa tiimissä!

Eduksesi katsomme kokemuksen nuorten kanssa tai erikoissairaanhoidossa toimimisesta, psykoterapia- tai neuropsykologikoulutuksen ja kokemuksen hoidollisten ryhmien vetämisestä. Edellytämme laillistetun psykologin pätevyyttä.

Olemme matkalla kohti hyvinvointialuetta ja vahvistamme psykologista osaamista sekä Hämeenlinnan että Riihimäen nuoriso- ja aikuispsykiatrian poliklinikoilla. Kuulemme Sinusta ja ajatuksistasi siis mielellämme sekä halutessasi huomioimme hakemuksesi täyttäessämme muita mahdollisia avoimia psykologin työpaikkojamme.

Edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksen siis mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus paikallisen TVA:n mukaan, muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaan työntekijällä tulee olla joko rokotusten tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja Covid-19-tautia vastaan.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Lisäksi tarjoamme Sinulle monipuoliset henkilöstöetuudet, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Sairaalan alueella on ilmainen pysäköinti.

Meillä pääset työskentelemään osana asiantuntevaa joukkoamme, joka tekee työtään täydellä sydämellä tuottaen erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Nuorisopsykiatrian poliklinikka toimii Keinusaaren alueella nykyaikaisessa rakennuksessa.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
https://www.khshp.fi/rekry/psykologit/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. johtava psykologi Andres Kaera andres.kaera@khshp.fi tai 045 7731 1984

Lisätietoja

Nuorisopsykiatrian poliklinikka

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. . 1.1.2023 henkilökuntamme siirtyy uuden hyvinvointialueen organisaatioon ja hyvinvointialueen henkilöstöetuudet päätetään kuluvan vuoden aikana. Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy noin 6 700 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä organisaatioista.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna
Kanta-Hämeen keskussairaala - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat