Skip to main content
test
Psykologi - Sosiaali- ja terveystoimiala

Tarjolla mahdollisuus työskennellä psykologina maahan muuttaneiden palveluiden parissa!

Haemme psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 29.8.22- 25.4.23 Helsingin maahanmuuttoyksikköön, jossa järjestetään keskitetysti kotoutumista tukevia sosiaalipalveluja. Yksikön asiakkaat ovat oleskeluluvan saaneita alkuvaiheen kotoutujia, ihmiskaupan uhreja ja paperittomia henkilöitä.

Pääset osaksi 11 psykologin tiimiä, jossa työtä on mahdollisuus tehdä itsenäisesti, mutta tarjolla on kattavaa perehdytystä ja tukea.

Maahanmuuttoyksikössä psykologin työn painopisteenä on psykologinen arviointi ja interventiot sekä toimiminen asiantuntijana erilaisissa työryhmissä ja verkostoissa. Tehtävä painottuu erityisesti perheiden kanssa tehtävään työhön, mutta työssä on mahdollista tutustua laajasti myös muuhun psykologin työhön yksikössä. Lisäksi kehitämme jatkuvasti työn sisältöjä ja osallistumme yksikössämme palvelujen kehittämiseen. Työmme on moniammatillista ja yksikössämme työskentelee psykologien lisäksi sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja ohjaajia. Lisäksi yhteistyö terveydenhuollon kanssa on tiivistä. Työnohjaus on järjestetty ryhmätyönohjauksena.

Maahanmuuttoyksikkö sijaitsee Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, joka tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut saman katon alta, hyvien liikenneyhteyksien varrelta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta, hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä taitoa ja innostusta tehdä monialaista yhteistyötä yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Luemme eduksi:
perehtyneisyyden perheiden ja ulkomaalaistaustaisten henkilöiden kanssa
työskentelystä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Salomaa, johtava psykologi p. 040 6624334

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Maahanmuuttoyksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Työpajankatu 14A, 00580 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat