Skip to main content
test
Psykologi - Sosiaali- ja terveystoimiala

Kiinnostaako sinua vaihteleva ja monipuolinen työnkuva sekä mahdollisuus haastaa ja kehittää itseäsi ammatillisesti? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä lastensuojelussa ja päästä laaja-alaisesti hyödyntämään osaamistasi? Tule mukaan osaksi yhteisöllistä ja innostavaa psykologien tiimiä.

Haemme psykologia vakituiseen toimeen Helsingin kaupungin lastensuojelun ja perhesosiaalityön psykologipalveluihin. Työsuhteen alkaessa ensisijainen työpisteesi on Herttoniemen vastaanotto.

Toimit psykologina asiakastyössä Nuorten vastaanotossa, jossa on 13-17-vuotiaita kriisitilanteissa olevia nuoria. Nuoret tulevat vastaanottoon lastensuojelulain mukaisella sijoituspäätöksellä, usein kiireellisenä sijoituksena. Nuorten vastaanotto-osastojen tehtävänä on turvata nuoren tilanne, tukea häntä ja perhettä sekä arvioida nuoren kokonaistilannetta yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Pääset työskentelemään nuoren, hänen perheensä sekä verkostojen kanssa. Työssä painottuvat tukea antava työskentely ja kriisityö sekä psykologiset arviot ja tutkimukset. Psykologi toimii Nuorten vastaanoton moniammatillisessa työryhmässä oman alansa ja erityisesti lapsen kehityksen asiantuntijana. Psykologeilla on mahdollisuus osallistua muun henkilökunnan kouluttamiseen ja työn kehittämiseen.

Toivomme sinulta valmiutta kohdata kriisissä olevia asiakkaita sekä joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Työssä vaaditaan hyvää organisointikykyä. Työpäivien sisällölliseen suunnitelmaan voit vaikuttaa itse. Oma työskentelytila mahdollistaa asiakkaiden yksilöllisen tapaamisen. Lastensuojelun ja perhesosiaalityön psykologipalveluissa työskentelee yhteensä kuusi psykologia ja johtava psykologi, joka toimii psykologien lähiesihenkilönä. Saat työhösi perehdytystä johtavan psykologin ohjauksessa ja osallistut ryhmätyönohjaukseen. Sinulla on lisäksi mahdollisuus konsultoida asiantuntevia psykologikollegoita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Kelpoisuusehto: Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja Valviran laillistus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2022).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Työssä eduksi luemme hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kokemuksen lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Toivomme sinulta kyvykkyyttä tehdä nopeatempoista ja kriisiluonteista työtä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Psykologi Eva Helenius, 040 334 5878, eva.helenius@hel.fi
Projektisuunnittelija Sauli Soini, 040 623 5063, sauli.soini@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lastensuojelun ja perhesosiaalityön palvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Niittaajankuja 2, 00810 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat