Skip to main content
test
Psykologi - Sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingin kaupungin psykiatria- ja päihdepalvelut käsittää kuusi erilaista palveluprosessia: asumisen tuki, sosiaali- ja kriisipäivystys, ensilinjan palvelut, psykoosipalvelut, mielialahäiriöpalvelut ja päihdepalvelut. Psykoosipalvelut kattavat sekä psykoosipotilaiden avohoidon että Auroran sairaalan tarjoamat psykiatriset osastopalvelut.

Haemme psykologia vakituiseen toimeen Malmin psykoosipoliklinikalle avokuntoutustyöryhmään. Tarpeen mukaan psykoosipoliklinikan psykologit antavat palveluja myös psykoosityöryhmälle.

Avokuntoutustyöryhmässä hoidetaan ja kuntoutetaan alle 30-vuotiaita psykoosisairauksista kärsiviä potilaita sekä tavataan myös heidän läheisiään ja muuta verkostoa. Tehtävään kuuluu moniammatillista tiimityöskentelyä, psykologisia arvioita, tutkimuksia, interventioita sekä perheiden ja verkostojen kanssa tehtävää työtä. Tehtävässä on mahdollista perehtyä psykoosipalveluiden potilaille tuotettavien CBTp ( Cognitive Behavioral Therapy for Psychosis) -jaksojen toteuttamiseen kirjallisuuden, kollegiaalisen opintopiirin ja työnohjauksen avulla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi oman työhuoneen, hyvän perehdytyksen, esihenkilöiden tuen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:
Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi kokemuksen psykiatristen potilaiden ja heidän läheistensä kanssa työskentelystä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava psykologi Pertti Ollinheimo p. 09 310 60508, pertti.ollinheimo@hel.fi
Psykososiaalisen työn päällikkö Kaisu Maunuksela p. 09 310 62462, kaisu.maunuksela@hel.fi

Lisätietoja

Helsingin sosiaali-, terveys-, ja pelastustoimiala, psykiatria- ja päihdepalvelut, psykologipalvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Soidinkuja 6 B, 00700 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat