Psykologi terveyskeskukseen - Uudenkaupungin kaupunki

Tule mukaan U-soten ystävälliseen ja rohkeaan joukkoon! Haemme nyt Uudenkaupungin kaupungin U-soteen tk-psykologin sijaista alkaen heti ja jatkuen 11.6.2022 asti.

Tk-psykologi sijoittuu terapiapalveluiden moniammatilliseen yksikköön asiantuntijatehtävään. Tk-psykologi työskentelee kiinteässä yhteistyössä mielenterveys- ja päihdeyksikön henkilöstön kanssa.

Tehtäväkuvan painopisteenä ovat psykologisten tutkimusten tekeminen aikuisasiakkaille, alle kouluikäisille lapsille sekä kehitysvammaneuvolan asiakkaille. Tehtäväkuvaan sisältyvät myös aikuisväestön tukikeskustelut, kriisityöhön ja muuhun moniammatilliseen yhteistyöhön osallistuminen (esim. kehitysvammaneuvola, IMO-työryhmä) sekä muiden ammattihenkilöiden konsultointi.

Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää kognitiivisen kykytason arviointiin tarkoitettujen testien sekä psykologin tutkimuksen prosessin hallintaa. Edellytämme kykyä moniammatilliseen verkosto- ja työryhmätyöskentelyyn yksikön sisällä ja toimintayksikkö- ja palvelualuerajat ylittäen.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen ja mielenkiintoisen asiantuntijatehtävän. Mahdollistamme työnohjauksen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä itsenäistä, joustavaa ja kehittämismyönteistä työotetta. Edellytämme ystävällisyyttä ja aitoa kiinnostusta työskennellä eri-ikäisten asiakkaiden ja monialaisten yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykologian maisterin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus Suomessa. Varaudu esittämään tutkinto- ja mahdolliset työtodistukset.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on noin 23 000 asukasta.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut viikoilla 27 ja 32: Palveluyksikön esimies Hanna Nieminen, puh. 040 730 5985
E.-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Terveystie 4, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat