test

Psykologi, virka, Konsti, tutkimus ja arviointi

Hakuaika päättyy  8.2.2023 14:30

Psykologi, tule mukavaan työyhteisöömme! Haemme OYS Konstiin vaativien erityispalveluiden osaamiskeskukseen psykologia virkaan tutkimus- ja arviointipalveluihin.

OYS Konsti vastaa kehitysvammaisten henkilöiden vaativista erityispalveluista Pohjois-Pohjanmaalla. Palveluja tarjotaan polikliinisesti, laitoskuntoutusjaksoina ja asiakkaan omassa toimintaympäristössä. Palveluista vastaa noin 120 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Psykologin tehtäviin kuuluu psykologisten tutkimusten tekeminen painottuen kognitiivisen toimintatason arviointiin sekä osallistumista kehitysvammaisten ihmisten kuntoutuksen suunnitteluun ja sen toteuttamiseen osana moniammatillista tutkimus- ja arviointitiimiä. Ikäryhmistä painottuvat lapset ja nuoret sekä jossain määrin myös aikuisasiakkaat. Yksilöllisen arvio- ja tutkimustyöskentelyn lisäksi työhön sisältyy perhe- ja verkostoyhteistyötä.

Arvostamme kokemusta psykologisista tutkimusmenetelmistä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä kehitysvammaisten tai autististen ihmisten parissa. Hakijoilta edellytämme B-ajokorttia, koska työ sisältää käyntejä asiakkaiden omissa toimintaympäristöissä.

Psykologin viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien taustan selvittämisestä 504/2002).

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Anu Tuominen, p. 050 5200751, psykologi Anne Lilja, p. 040 1346781, psykologi Sisko Kantola, p. 044 737 8447
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan