Varkaus ja Joroinen muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Varkaus on isäntäkunta.
Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa vastaanottopalvelut-palvelualueella on haettavana 20.6.2021 klo 15.00 mennessä

PSYKOLOGIN VAKITUINEN TEHTÄVÄ

Joroisten kunta on kehittämismyönteinen ja moniammatillista yhteistyötä eletään ja hengitetään puhtaassa maaseutuilmastossa. Joroisten kunta on rakentanut varhaiskasvatuksesta lukioon ulottuvan oppimisen ja kasvun tuen mallin. Mallin keskeisenä tekijänä on koulupsykologi, jonka työajasta osa on varattu mallin jatkokehittämiseen yhdessä monialaisen asiantuntijatiimin kanssa (koulukuraattori, erityisopetus, kouluterveydenhoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, muu oppilashuollon henkilöstö). Joroisten oppimisen ja kasvun tuen malli on saanut aluehallintoviraston tunnustuksen edelläkävijänä toimimisesta lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemisessa. Psykologi toimii koulupsykologina Joroisissa vastaten osaltaan myös joroislaisten lasten ja nuorten mielenterveyspalveluista. Psykologin tehtäviin kuuluvat mm. lasten ja nuorten psykologiset tutkimukset, moniammatillinen yhteistyö sekä konsultointi. Keskeisinä tehtävinä ovat opiskelun ja koulunkäynnin tuki ja ohjaus, koulu- ja opiskeluyhteisön hyvinvoinnin edistäminen sekä psykososiaalisen tuen tarjoaminen oppilaille, opiskelijoille ja heidän perheilleen. Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten psyykkistä hyvinvointia ja koulunkäyntiä yhteistyössä opettajien, erityisopettajien, koulukuraattorin, koulupsyykkarin, kouluterveydenhuollon, huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan neuropsykologinen osaaminen, joka voidaan myös huomioida palkkauksessa ja tehtävänkuvauksessa. Lisäksi eduksi katsotaan kasvatus- ja perheneuvolan erikoistumiskoulutus, soveltuva terapiakoulutus tai kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Työtehtävä vaatii hyvää viestintäosaamista ja erinomaista kirjallista ja suullista taitoa.

Mikäli hakemuksia ei saavu pätevyysvaatimuksen täyttäviltä hakijoilta, otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Tule mukaan huippuporukkaan vahvistamaan tiimityötämme osaamisellasi! Olet lämpimästi tervetullut!

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti. Varkauden kaupungissa on vasta kehitetty psykologien palkkausjärjestelmää ja tarkastettu psykologien tehtäväkohtaisia palkkoja.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Toivomme ensisijaisesti hakemusta sähköisellä hakemuksella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo. Opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi.

Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen Varkauden kaupunki, Vastaanottopalvelut, Tiina Mikkonen-Reponen, Hyvinvointikeskus Aalto, Savontie 55, 78300 Varkaus. Kuoreen merkintä Psykologin tehtävä.

Lisätietoja

http://www.varkaus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja antavat perheneuvonnan lähiesimies Tiina Mikkonen-Reponen puh. 044 4442242 sähköposti etunimi.sukunimi@varkaus.fi ja Joroisten sivistysjohtaja Satu Immonen p. 0406896466 satu.immonen@joroinen.fi

Lisätietoja

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Sairaalatie 1, 79600 Joroinen
Varkauden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat