Varkaus ja Joroinen muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Varkaus on isäntäkunta.

Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa vastaanottopalvelut-palvelualueella on haettavana 28.2.2021 klo 15.00 mennessä

PSYKOLOGIN VAKITUINEN TEHTÄVÄ

Tehtävä oli aiemmin haettavana 13.12.2020 mennessä ja tehtävän hakuaikaa jatketaan 28.2.2021 saakka.

Joroisten kunta on rakentamassa varhaiskasvatuksesta lukioon ulottuvaa oppimisen ja kasvun tuen mallia. Mallin keskeisenä tekijänä on koulupsykologi, jonka työajasta osa on varattu mallin kehittämistyöhön yhdessä monialaisen asiantuntijatiimin kanssa (koulukuraattori, erityisopetus, kouluterveydenhoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, muu oppilashuollon henkilöstö). Joroisten oppimisen ja kasvun tuen malli on saanut aluehallintoviraston tunnustuksen edelläkävijänä toimimisesta lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemisessa.

Psykologi toimii koulupsykologina Joroisissa ja vastaa osaltaan myös joroislaisten lasten ja nuorten mielenterveyspalveluista. Psykologin tehtäviin kuuluvat lasten ja nuorten psykologiset tutkimukset, moniammatillinen yhteistyö sekä konsultointi.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan neuropsykologinen osaaminen, joka voidaan myös huomioida palkkauksessa ja tehtävänkuvauksessa. Lisäksi eduksi katsotaan kasvatus- ja perheneuvolan erikoistumiskoulutus, soveltuva terapiakoulutus tai kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Mikäli hakemuksia ei saavu pätevyysvaatimuksen täyttäviltä hakijoilta, otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti. Varkauden kaupungissa on vasta kehitetty psykologien palkkausjärjestelmää ja tarkastettu psykologien tehtäväkohtaisia palkkoja.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Oletko sinä motivoitunut osaaja, joka haluaa kehittää ammatillista ympäristöään?

Toivomme ensisijaisesti hakemusta sähköisellä hakemuksella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo. Opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi.

Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitetaan vastaanottopalvelujen palvelualuepäällikölle ja lähetetään osoitteella Varkauden kaupunki, Vastaanottopalvelut, Ahlströminkatu 6/PL 208, 78201 Varkaus. Kuoreen merkintä Psykologin tehtävä.

Lisätietoja

http://www.varkaus.fi

Tutustu työnantajaan

Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja antavat perheneuvonnan lähiesimies Tiina Mikkonen-Reponen puh. 044 4442242 sähköposti etunimi.sukunimi@varkaus.fi ja Joroisten sivistysjohtaja Jaakko Kuronen puh. 040 6616885, jaakko.kuronen@joroinen.fi

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Sairaalatie 1, 79600 Joroinen

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!