Psykologi - Varkauden kaupunki

Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa psykososiaalisen palvelualueen perhepalveluissa, Lasten ja nuorten keskus Nikulassa, on haettavana 15.2.2020 klo 15.00 mennessä

PSYKOLOGIN SIJAISUUS 6.10.2020 saakka

Sijaisuus oli aiemmin haettavana 31.12.2019 klo 15.00 mennessä. Hakuaikaa jatketaan 15.2.2020 klo 15.00 saakka. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

Psykologin tehtävä sijoittuu nuorten mielenterveyspalveluihin. Varkauden kaupungissa kehitetään parhaillaan lasten ja nuorten mielenterveyspalveluita, ja on mahdollista, että tehtävä sijoittuu jatkossa erikoissairaanhoidon kokonaisuuteen.
Psykologin työtehtäviin kuuluvat hoitosuhde- ja tutkimustyöskentely.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Psykoterapeutin koulutus katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta. Työssä on mahdollista hyödyntää etätyöskentelymahdollisuutta Varkauden kaupungin etätyöohjeistuksen mukaisesti.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Varkauden kaupungissa on vasta kehitetty psykologien palkkausjärjestelmää ja tarkastettu psykologien tehtäväkohtaisia palkkoja.
Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Toivomme ensisijaisesti sähköistä hakemusta, johon on mahdollisuus liittää ansioluettelo. Opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi.
Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja kelpoisuuden osoittavine todistuksineen pyydetään osoittamaan Lasten ja nuorten keskus Nikulan esimiehelle ja lähetetään osoitteella Varkauden kaupunki, Lasten ja nuorten keskus Nikula, Ahlströminkatu 6, PL 208, 78201 Varkaus. Kuoreen merkki Psykologi.

Tutustu työnantajaan

Päihde- ja mielenterveyspalvelujen esimies Eveliina Kähkönen, puh. 040 705 2460 ja palvelualuepäällikkö Riitta Mentula-Hyvärinen, puh. 040 580 5210.
Sähköposti etunimi.sukunimi@varkaus.fi

Varkauden kaupunki, sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Varkaus, 78250 Varkaus

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!